Hirdetés
Az ország 18. digitális tanösvénye Gönyűn érhető el

Digitális vándor applikáció a gönyűi tanösvényen

Földvári Gabriella
2021.07.19. 09:59

Érdemes kipróbálni a Duna Panoráma Tanösvényen járva a Digitális vándor applikációt.

Hirdetés

Általában az a legjobb, ha a természetben telefon helyett maximum vándorbot van a kezünkben. Ezúttal azonban érdemes kipróbálni a Duna Panoráma Tanösvényen járva a Digitális vándor applikációt.

Az Arrabona EGTC javaslatára került be a programba a gönyűi tanösvény. A tartalom és a technikai háttér az önkormányzat és az Aktív és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ együttműködéséből született, így az ország 18. digitális tanösvénye Gönyűn érhető el.

Hirdetés

Az applikáció ingyenesen letölthető a Google Play vagy App Store áruházakban, és offline használható a e-ösvényeken. A tanösvény kezdőpontján, a Kossuth Lajos és Rákóczi Ferenc utca sarkán tudják kiválasztani a Duna Panoráma Tanösvényt, és kezdődhet a kaland. Innen a madárösvény vezet le a Dunához, ami váratlan panorámával tárul elénk.

A tesztidőszakban várják a tapasztalatokat, véleményeket a palyazatok@gonyu.hu e-mail címre, hogy az esetleges kezdeti hibákat a fejlesztőkkel együtt javíthassák.

A tanösvényen interaktív, magyar és angol nyelvű táblák vezetik a látogatókat. A séta minden korosztály számára élményt nyújt. Valaki a panorámában gyönyörködik az új padokon ülve, mások szívesen elolvassák a helytörténeti érdekességeket, és biztosan akad olyan is, aki az okos telefonja segítségével filmet néz, applikációt tölt le, vagy lejátssza a Gönyűről szóló mesét a család apróságainak. A gyerekek figyelmét nemcsak a mese köti le, hanem a táblákba épített játékok is.

A tanösvényről ITT tájékozódhatnak.

Kapcsolódó témák: #Gönyű | #tanösvény |
likeold
a fb oldalunkat