Hirdetés
9. heti horoszkóp

A rákok pihenjenek, a bakok vonuljanak vissza

Győr+
Győr+
2020.02.24. 09:50

Rákok, koncentráljanak most a legfontosabbra, hagyják a vitákat, a félreértéseket most másokra. A bakoknak érdemes átgondolni, mi az, ami fontos, mi nem, és csak eszerint cselekedjenek.

Hirdetés

KOS

Derítsék ki, mi is az igazság, és mi nem az, különben nagyon belebonyolódnak a történésekbe. Jobb, ha addig nem is cselekszenek, bár ezt nagyon nehéz lesz megállniuk. Párjukra számíthatnak, Önök mellett áll, tökéletesen átlátja a helyzetet. Kerüljék a munkahelyi bonyodalmakat most.

Hirdetés

BIKA

Fordítsanak a héten több időt önmagukra, céljaikra. Ne hagyják, hogy minden energiájuk elmenjen apró-cseprő feladatokra, próbálják rendszerezni az eseményeket. Gyűjtsenek most erőt a nagyobb feladatokra, pótolják az elvesztegetett energiáikat. Pénzügyeikre sem ártana ránézniük.

IKREK

Tökéletesen átlátják a helyzetet, olyan érzésük van, mintha moziban ülnének, látják kívülről az események hátterét, kinek milyen szándéka van, ki mire készül, ki kit fog becsapni. Ez némi fejtörést okoz Önöknek, hallgassanak a lelkükre, és eszerint cselekedjenek. Nem lesz könnyű, de meg tudják oldani.

RÁK

Amennyi időt csak tudnak, pihenjenek a héten. Ne törődjenek most felesleges ügyekkel, feladatokkal, ne forgácsolják szét erejüket. Koncentráljanak most a legfontosabbra, hagyják a vitákat, a félreértéseket most másokra. Legyenek nagyon céltudatosak döntéseikben, legyenek összeszedettek.

OROSZLÁN

Vigyázzanak most Önök is erejükre, energiáikra, hiába lelkesednek Önök valamiért, nem tudnak mindenkit ezzel motiválni. Kicsit hozzák rendbe saját ügyeiket, foglalkozzanak önmagukkal, inkább töltődjenek az eseményekből, ne osszák szét feleslegesen az energiáikat. Lazítsanak, pihenjenek párjukkal.

SZŰZ

Nem is értik hirtelen az eseményeket, maradjanak külső szemlélők, különben ugyancsak felidegesíthetik magukat. Most még megvédeni sem tudják magukat, nem igazán hallgatják meg az Önök véleményét. Így jobb, ha pár lépést hátra lépnek, várják ki, míg lecsillapodnak a kedélyek Önök körül.

MÉRLEG

Hallgassanak megérzéseikre, azok nem hazudnak Önöknek. Még ha jó szándékkal is akarnának cselekedni, nem biztos, hogy most bele kellene avatkozniuk vitás helyzetekbe. Csak akkor cselekedjenek, ha megkérik erre Önöket, különben bűnbakot csinálnak magukból nagyon könnyen.

SKORPIÓ

Nem fognak unatkozni a héten egészen biztosan. Nagyon sok munka vár Önökre, ráadásul ki kell egyengetni olyan szálakat, amiket mások kevertek össze. Hallgassanak emberismeretükre, ne legyenek jóhiszeműek. Párjukkal tervezzenek közösen, most szükségük van erre. Beszéljenek meg mindent.

NYILAS

Most minden úgy alakul, hogy az Önöknek kedvez, csak ismerjék fel ezeket a helyzeteket. Bízzanak most önmagukban, tudásukban. Párjuk is inspirálja Önöket, talán ez most Önöknek a legfontosabb. Nagyon pozitívan alakul párkapcsolatuk, éljék át minden boldog percét, ne aggódjanak.

BAK

Ne hergeljék magukat most feleslegesen, így nagyon sok energiát megspórolhatnak. Gondolják át, mi az, ami fontos, mi nem, és csak eszerint cselekedjenek. Kicsit érdemes visszavonulniuk, rendet tenni gondolataik között. Figyeljenek párjukra is, ne hanyagolják el most őt sem.

VÍZÖNTŐ

Ugyancsak felgyorsulnak most az események Önök körül, és ezt meglehetősen élvezik is. Végre érzik, hogy élnek, hogy fontosak, hogy fontos az, amit csinálnak. Újra önmaguk tudnak így lenni, és ez mindenre kihatással van persze. Párjuk is örül annak, hogy visszakapta Önöket.

HALAK

Párkapcsolatuk kerül a héten előtérbe, tegyenek meg mindent, amit csak tudnak, hogy a harmónia helyreálljon Önök között. Sok a feladata mindkettejüknek ebben az időszakban, legalább a pihenő időszakokat töltsék együtt, olyan dolgokkal, ami feltölti Önöket. Így nem lesz semmi baj.

Szakács Anna

Kapcsolódó témák: #horoszkóp |
likeold
a fb oldalunkat