Hirdetés
Horoszkóp

A Rákok ne aggodalmaskodjanak annyit!

Illusztráció: Győr+ Archívum
Szakács Anna
2021.04.26. 17:39

Szakács Anna győri asztrológus a 17. hétre is kiolvasta a csillagok állását.

Hirdetés
KOS

Figyeljenek párkapcsolatukra a héten, lehetőleg kerüljék a nagy vitákat, könnyen szakításhoz vezethet. Inkább gondolják át még egyszer, mielőtt valamit is szólnának. Sok felismerésben lehet részük más területen is, munkájukban, barátaikat illetően, összegezzék céljaikat. Legyenek megfontoltak.

BIKA

Összhangban vannak önmagukkal most, még akkor is, ha önök körül kisebb káosz van, mind a munkahelyen, mind barátaik életében. Csak annyit tegyenek meg mindenhol, ami feltétlenül szükséges, ne merítsék ki magukat teljesen. Pénzügyeik szépen alakulnak, ismerjék fel a jó lehetőségeket, ne várjanak.

Hirdetés
IKREK

Kissé elégedetlenek lehetnek a héten, gondolják végig, honnan fakad ez az érzés. Minél előbb találják meg a gondok forrását, különben nagyon kritikussá válhatnak. Ne hergeljék feleslegesen magukat, most semmi nem megy olyan gyorsan, ahogyan azt szeretnék. Használják ki az időt, sportoljanak.

RÁK

Ne aggodalmaskodjanak annyit mindenen, azzal senkinek nem lesz jobb, csak kikészítik önmagukat és környezetüket is. Inkább tervezzék meg jó előre lépéseiket, így ha tudatosan átgondolják, mit is kell még tenniük, talán erre tudnak koncentrálni. Ezt most saját maguknak kell véghezvinni.

OROSZLÁN

Iktassanak be némi pihenést, lazítást a héten, megérdemlik, és szervezetük is igényli már. Tartsák nyitva szemüket, ha még nincs párjuk, legyenek nagyon pozitívak most, könnyen bevonzhatják párjukat. Ha kapcsolatban élnek, tervezzenek minél romantikusabb programokat, csábítsák el újra párjukat.

SZŰZ

Ha jól figyelnek, most minden részlet összeáll. Rájönnek olyan összefüggésekre, amik eddig is önök előtt hevertek, csak valami miatt nem látták. Ez nagy előrelépést jelenthet munkájukban, ragadják meg a jó alkalmakat. Párjukkal legyenek most türelmesebbek, ő nem tudja mindig felvenni ezt a tempót.

MÉRLEG

Munkájuk most nagyon pozitívan alakul, így pénzügyeik is rendeződni látszanak. Vigyázzanak a kölcsönkéréssel, nem jó ötlet most. Egészségükre is ügyeljenek most sokkal jobban, ha valamilyen gyulladást vesznek észre, derítsék ki nagyon hamar annak az okát. Párjuk mindenben támogatja önöket.

SKORPIÓ

Hallgassanak megérzéseikre most minél inkább, ne menjenek bele olyanba, ami ellen lelkük tiltakozik. Ha kell, váltsanak munkát, de álljanak ki önmagukért. Párjuk nem biztos, hogy ezt megérti, ez is eldől most, mi lesz párkapcsolatuk későbbi sorsa. Rendezzék életük kérdéseit, ne halmozzák a zűrzavart.

NYILAS

Álljanak meg egy kicsit, rendezzék gondolataikat, terveiket, ne vágjanak bele hirtelen mindenbe. Szűrjék ki a hamis információkat, különben elég tévútra tévednének. Hallgassanak megérzéseikre. Ha tudnak, menjenek ki most minél többet a természetbe, töltődjenek fel onnan. Egy hétvégi túrázás segít.

BAK

Ami szívükön, az a szájukon most, ezzel sok kapcsolatot rendezni tudnak végre, még akkor is, ha sértődés a vége. Lehet, pár ember elmarad most, de ők nem voltak már igazi barátságok. Ne temetkezzenek el a veszteségtudatban, inkább tegyenek le mindent, ami felesleges. Egy új időszak kezdődik életükben.

VÍZÖNTŐ

Párkapcsolatuk kerül ismét előtérbe a héten, tegyenek pontot minden félbe maradt vitás kérdés végére. Ne húzzák tovább saját és társuk idejét. Ez fontos kérdéseket vet fel a jövőjüket illetően, így gondolkozzanak most. Ne siessék el a racionális döntéseket, pénzügyeikben legyenek körültekintőek.

HALAK

Kerüljenek most minden kétes ügyet, minden félreérthető helyzetet munkahelyükön. Eléggé felzaklathatják önöket ezek az események, ne engedjék ki az irányítást kezük közül. A feszült érzéseket könnyen hazavihetik, párjuk nem ért sok mindent, ha nem magyarázza el neki.

Kapcsolódó témák: #horoszkóp |
likeold
a fb oldalunkat