Hirdetés

A fiatal táncos megmutatta: van még hűség és kitartás!

Győr+
2022.09.20. 07:38

A Budapesti Operett Színház megható fotókat és rövid szöveget posztolt egy lánykérésről. A fotón Benjamin és Niki látható, a fiatal táncosok, akiket súlyos baleset ér a fővárosban június végén. A szerelem erejét bizonyítja az eljegyzésük.

Hirdetés

Június végén Budapesten az Ó utca és a Jókai utca sarkán tetőomlás történt, a leszakadó törmelék elől pedig már nem tudott elmenekülni az Operettszínház balett karának két táncosa Benjamin és Niki. Épp a színházba siettek, amikor a szerencsétlenség történt. Hiába futottak, a törmelékek Nikit maguk alá temették, Benjamin sértetlen maradt. A balerina életéért sokáig küzdöttek az orvosok, ám végül sikerült megmenteni a fiatal művészt.

A táncos súlyos gerincsérülést szenvedett, s bár az intenzív osztályt már elhagyhatta, felépülése még rengeteg időt és erő vesz igénybe. A rehabilitációja megkezdődött, Niki pedig töretlenül hisz abban, hogy nem csak lábraállni lesz képes, hanem táncolni is tud majd.

Hitéhez is kitartásához egészen biztos, hogy párja is hozzájárul, aki a legnehezebb időkben sem hagyta magára szerelmét, mindvégig mellette volt. Akkor is, amikor élet és halál között lebegett és most, az utókezelés fárasztó periódusában is.

A szerelmes férfi szeptember 17-én pedig újabb bizonyítékát adta hűségének és kitartásának, hiszen a Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben megkérte Nikolett kezét, aki természetesen igent mondott. A lánykérésen a szűk család és a barátok voltak jelen, illetbe az Operettszínház igazgatója, Kiss B. Attila, aki örömmel tett eleget a meghívásnak.

Fotók: Budapesti Operettszínház Facebook oldal/Somai Valér

Kapcsolódó témák: #baleset | #szerelem | #színház |
Hirdetés