Hirdetés

Ismét minden korosztályt megszólít előadásaival a Vaskakas

Fotó: vaskakas.hu
Bajzát Zsuzsi
2019.12.11. 11:21

A karácsonyra nemcsak csodás dekorációval, és előadásokkal, hanem bérletakciókkal is készül a Vaskakas, amelyeknek köszönhetően, a gyerekek akár a fa alatt is megkaphatják jövőévi belépőjüket.

Hirdetés

Természetesen azért, hogy ez kézzel fogható legyen, a bábszínház egyik művésze, Markó-Valentyik Anna minden évben, így idén is készít egy ölelhető plüssfigurát. Hogy ez alkalommal mit ábrázol, az kiderül a mai magazinból!

2020. január 20-án láthatja a közönség az Orlai Produkciós Iroda vendégelőadását, a Hurok című darabot. A mű kegyetlenül éles reflektorfénnyel pásztázza a magyar társadalom szinte teljes keresztmetszetét, a minisztertől a drogos fiúig, a nagyvállalati vezérigazgatótól a bolti eladóig. A történet mintázata régről ismert, Arthur Schnitzler a huszadik század fordulóján írt Körtáncának szerkezetét eleveníti fel a szerző, de míg ott a történet továbblendítője az erotika, a szexuális aktus, – a társadalom különféle bugyraiból újabb és újabb csábítók és elcsábítottak tűnnek föl – addig a Hurokban napjaink emberének alávetettsége, kiszolgáltatottsága mozgatja a történetet.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #Győr+ Rádió | #Vaskakas Bábszínház |
likeold
a fb oldalunkat