Győr+Mancsok

Helga, Garfield és Maci

Fotó: Ács Tamás
Németh Boglárka
2021.03.30. 14:00

Újraindult a népszerű Győr Plusz Mancsok rovat! Ahogy korábban is, havonta egyszer az állatbarátok megismerkedhetnek egy gazdára váró kutyával vagy cicával, a Győr Plusz online felületén. Márciusban Helgának Garfieldnek és Macinak keresünk gazdit!

A márciusi, befogadóra váró kutyus Helga, aki egy 2018-ban született keverék szuka. Ebben a hónapban rajta kívül egy macskatestvérpárt is megismerhetnek: Garfield és Maci ugyanis együtt keresnek gazdit.

Helga 2018-ban született keverék szuka kutya. A zsemleszínű, hosszúnyelvű kislány nemcsak a kamerát szerette, minden emberi érintésre és szóra éhezik.

A most újraindult Győrplusz Mancsok rovat célja az, hogy végre Helga is szerető gazdira találjon.

A keverék kutya testvérével, Hédivel került a menhelyre még 2019-ben. Idős gazdájuk lemondott az izgága kutyusokról. Hédi azóta már otthont talált, Helgára azonban a közel két év alatt még nem volt komoly érdeklődő. Mészáros Brigitta, a menhely munkatársa arról beszélt, hogy ezt egyáltalán nem értik, mivel Helga egy gyönyörű, kecses kiállású, kedves és barátságos eb. Imád játszani, a simogatást pedig a nap 24 órájában is el tudná viselni.

Helga szereti a nagy sétákat és természetet. Pórázon erős kezeket igényel, mivel nagyon húz, főleg akkor, ha számára unszimpatikus kutyatársakat lát. Emiatt számára egy olyan befogadót keresnek, akinél egyedüli kutyaként nyugodt és szeretetteljes környezetben élhetne.

Helga szereti a sétát, de erős kezeket igényel (Fotó: Ács Tamás)

Helgának hatalmas a mozgásigénye, emiatt egy nagy, kertes családi ház lenne számára a legmegfelelőbb. Mivel barátságos kutya, így gyermekes családoknak is ajánlják. Helga még fiatal, ezért jó korban van ahhoz, hogy tanítani lehessen, nagyon fogékony, jól reagál a jelzésekre is, így ha az új gazdinak van elég ideje és türelme egy rendkívül szófogadó kutyus válhat belőle.

Maci és Garfield is gazdira vár (Fotó: Ács Tamás)

Helga mellett két szőrgombóc cicatestvérpár is gazdira vár. Együtt kerültek a menhelyre az utcáról és mivel nagyon ragaszkodnak egymáshoz, szeretnék, ha együtt találnának új otthont. Májusban lesznek egyévesek. A vörösbundást Garfieldnak, míg testvérét Macinak hívják.

Akiknek Helga, vagy a cicák felkeltették az érdeklődését az a: menhelygyor.hu megújult weboldalán még több plusz információt talál az árva állatokról.

Március hónap befogadásra váró pártfogoltjainak videós bemutatkozását itt nézhetik meg! 🙂 🙂

A Győr+ Mancsok rovat eddigi anyagai elérhetők itt!

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #Győr+ Mancsok |