Nyomatolás


2022-11-11
Hirdetés
Győr, Lajta u. 27/A.
ingyenes program
Közösségi kreatív, művészeti foglalkozás a könyvtárban.
Hirdetés

2022. november 11-én (pénteken) 16-tól 19 óráig a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Marcalvárosi Fiókkönyvtárában (Győr, Lajta út 27/A) a MOKKA felnőtt kézműves műhely tagjainak segítségével a motívumtól a nyomtatásig megtervezhetik és kivitelezhetik saját alkotásukat.

A belépés díjtalan!

A program a TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001 „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” című projekt keretében valósul meg.

(x)

Kapcsolódó témák: #győri könyvtár |#mokka |#TOP |
további programok
2024-05-11

Nemzeti Emlékhelyek Napja a Káptalandombon

A Szent László Látogatóközpont a Nemzeti Emlékhelyek Napja alkalmából ingyenes és kedvezményes programokkal várja az érdeklődőket – fiatalabbakat és idősebbeket is - a Káptalandombon, május 11-én (szombaton) 10-18 óra között.

részletek

Mindent legyőzhet a szerelem ereje

A varázstalan embervilág és a mágikus tündérföld ősidők óta szemben áll egymással. Legyőzheti-e egy szerelem az évszázados viszályt? Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul? Erre is keresi a választ Tengely Gábor rendezésében a Vaskakas Bábszínház új darabja, melynek címszereplőit, Bánky Sárát és Urszinyi Ádámot faggattuk arról, milyen tanulságokat tár elénk a történet…

részletek