Al Ghaoui Hesna a könyvtárban


2023-04-27
Hirdetés
Kisfaludy Károly Könyvtár és Rendezvényterem (Győr, Baross Gábor. u. 4.)
ingyenes program
Április 27-én (csütörtök) 17 órától a Kisfaludy Károly Könyvtár rendezvénytermében (9021 Győr, Baross Gábor út 4.) a „Fontos vagy!” – előadás-sorozat következő vendége Al Ghaoui Hesna, újságíró, szerző lesz. Az est moderátora Fehér Gábor.
Hirdetés

A sorozatban lelki egészség – reziliencia (lelki rugalmasság, stressztűrés, önismeret, önfejlesztés) tematikájú előadások hallhatók. 

Miért vágynak az emberek ennyire a félelem nélküli élet titkos receptjére? Miért fél mindenki ennyire a félelemtől? Őszintén szembe tudunk nézni a démonjainkkal? A félelem üzemanyagként működik bennünk, ami kihozhatja a legjobb és a legrosszabb oldalunkat is. De vajon mitől függ, hogy melyiket? Sok más egyéb között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak az est folyamán.

A belépés díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött! Regisztrálni csak teljes névvel a regisztracio@gyorikonyvtar.hu email címen lehet. Egy jelentkező maximum 2 főt regisztrálhat. Helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A program a TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001 „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” című projekt keretében valósul meg.

(X)

Kapcsolódó témák: #győri könyvtár |#TOP |
további programok
2024-05-11

Nemzeti Emlékhelyek Napja a Káptalandombon

A Szent László Látogatóközpont a Nemzeti Emlékhelyek Napja alkalmából ingyenes és kedvezményes programokkal várja az érdeklődőket – fiatalabbakat és idősebbeket is - a Káptalandombon, május 11-én (szombaton) 10-18 óra között.

részletek

Mindent legyőzhet a szerelem ereje

A varázstalan embervilág és a mágikus tündérföld ősidők óta szemben áll egymással. Legyőzheti-e egy szerelem az évszázados viszályt? Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul? Erre is keresi a választ Tengely Gábor rendezésében a Vaskakas Bábszínház új darabja, melynek címszereplőit, Bánky Sárát és Urszinyi Ádámot faggattuk arról, milyen tanulságokat tár elénk a történet…

részletek