Descensum 2025 címmel fenntartható divatbemutatót és exkluzív vacsoraestet álmodtak meg jótékony céllal a Porta Étterembe.
A részletekről Nagy Eszter, Creative Chef és Nagy Péter, a Győri Állatmenhely vezetője számoltak be a Győr+ Rádió Juice című műsorában.
A Descensum 2025 egy fenntartható divatbemutató és exkluzív vacsoraest, ami túlmutat a divaton – üzenet stílusról, tudatosságról és felelősségről.
A kifutón Holczer Patrik, a Descensum márka tervezője mutatja be legújabb, fenntarthatóságra épülő kollekcióját. A divat és a gasztronómia pedig kéz a kézben jár majd ezen az estén, a gasztronómiai élményt Creative Chef Eszter biztosítja, aki szintén a fenntarthatóság jegyében állította össze a prémium ötfogásos menüt.
Az esemény teljes bevételét a Győri Állatmenhelynek ajánlják fel a szervezők, így a művészet ereje közvetlenül szolgál egy igazán fontos ügyet. A ki pedig táncolna is, ő a divatbemutatót követően az after party-n engedheti ki a gőzt, ahol a hangulatot DJ garantálja majd.