Győr+ Rádió – Nálunk szólnak a valódi slágerek

Győr+ Fotó: Marcali Gábor
2023.05.08. 17:42

Május 8-án éjfél után pár perccel új időszámítás kezdődött a Győr+ Rádióban a Toto Africa című dalával. A változás az első pillanattól hallható volt, mostantól dallamos, jól ismert slágerekkel kényezteti a hallgatókat a város egyetlen helyi rádiója.

Lendületesebb volt az ébredés azoknál a családoknál, amelyek megszokásból ma is a Győr+Reggelit hallgatták a napindító rutin közben. Hat órakor Dr. Alban nagy klasszikusa keltette a várost, és a folytatás is igazi zenei csemegéket tartogatott.

,,A célunk, hogy olyan dalok szóljanak a rádióból, amelyek jóleső nosztalgiát jelentenek a hallgatóknak. Ismert előadók ismert zenéivel visszük tovább a Győr+ Rádiót” – mondta Orosz Sanyi, az új zenei szerkesztő.

Fő csapásirányként a 80-as és 90-es évek zenéjét vette alapul, de ezek mellett bekúsznak egy-két dal erejéig a 70-es és a 60-as esztendők legnagyobb slágerei is – mesélte a rutinos rádiós, aki 11 évig volt a Győr+ Reggeli hangja. Mostantól viszont egész nap hallhatjuk a “keze munkáját”, hiszen a zenék elkísérik a hallgatókat dolgozni, segítenek átvészelni a munkaidőt, és jó partnerek lesznek az esti rutin mellé is. 

Csemegeként érkeztek a megújult zenei kínálatba a koncertfelvételek, hogy ezeket hallgatva még könnyebben kiszakadhassunk a napi rutinból. Szintén ezt a célt szolgálják a nagy olasz slágerek is, amelyek egészen biztosan jó emlékeket idéznek. Természetesen nem maradnak ki a rockzene nagy klasszikusai sem, legyen szó magyar vagy külföldi bandáról, a legnagyobb slágerek nálunk szólnak majd.

A tavasz nemcsak a zenében, hanem a műsorokban is hoz változást. A Győr+ Rádió magasabb fokozatra kapcsolt, és természetesen a részletekből a hallgatókat sem hagyja ki. Hamarosan újabb meglepetésekre derül fény. Ha nem akarnak lemaradni, akkor hallgassák a 100.1-et, hiszen mi vagyunk a város hangja!

Kapcsolódó témák: #Győr+ Rádió | #zene |