Időjárás

Hirdetés
GYŐR Időjárás

Borongós napok esővel, záporokkal

Pénteken eleinte északon és keleten süthet ki a nap, de alapvetően erősen felhős, borult lesz az ég. Napközben északon csak kevés helyen, délebbre többfelé várható eső, zápor, délen néhol zivatar. Este nyugat felől egyre nagyobb területen eredhet el az eső. Az északnyugati szelet időnként élénk lökések kísérhetik. A csúcshőmérséklet 16 és 24 fok között alakul.

Szombaton a borongós időben eleinte többfelé, majd főként délen, késő délutántól pedig ismét egyre többfelé várható csendes eső, zápor. Az északnyugati szelet élénk, északnyugaton, majd estétől máshol is erős lökések kísérhetik. Délután mindössze 13-19 fok valószínű.

Vasárnap nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de elszórtan továbbra is lehetnek záporok, északkeleten néhol zivatar. Az erős, többfelé viharos nyugati-északnyugati szélben délután 15-20 fok várható.

A hűvös, szeles, változékony őszi idő a jövő hét első napjaiban is folyatódik. A csapadék inkább lokális jellegű lesz, tartós, nagy mennyiségű eső nem várható, csak intenzívebb záporok hozhatnak néhány helyen 5-10 mm csapadékot. Több lesz a napsütés, mint hétvégén, de a maximumok 20 fok alatt maradnak.

Forrás: Időkép

Hirdetés