Hirdetés

Időjárás

Hirdetés
GYŐR Időjárás

Még néhány napig kitart a nyárias idő

Hétfőn is meleg időben lesz részünk, a csúcshőmérséklet 25 és 31 fok között alakul. A napsütést időnként gomolyfelhők zavarhatják meg, de csak néhol északon és a Dunántúlon lehet rövid ideig tartó zápor, esetleg zivatar. Napközben helyenként megélénkülhet az északnyugati szél.

Kedden sok napsütésre számíthatunk. A nagyobbra nőtt gomolyfelhőkből néhol, leginkább északnyugaton előfordulhat rövid ideig tartó zápor. Gyenge lesz a légmozgás. Délután 25-30 fokot mérhetünk.

Szerdán még többnyire napos idő várható. A gomolyfelhők mellett azonban nyugat felől sok fátyolfelhő érkezhet. Néhol zápor, egy-egy zivatar is lehet. Az ország túlnyomó részén nem lesz jelentős a légmozgás, csak Sopron környékén élénkülhet meg a délies szél. A legmagasabb hőmérséklet 25 és 31 fok között alakulhat.

Csütörtökön egy hidegfront közelíti meg hazánkat. Délután még nyárias meleg lesz, de már nagyobb területen alakulhatnak ki záporok, zivatarok. A maximumok 23-31 fok között alakulhatnak, nyugaton és záporok, zivatarok környezetében mérhetjük az alacsonyabb értékeket. Előreláthatólag pénteken érkezik meg a hidegfront, ami már többfelé hozhat jelentősebb csapadékot.


Forrás: IDŐKÉP

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat