Hirdetés

Időjárás

Hirdetés
GYŐR Időjárás

Nyugodt őszi idő

Szerdán sok napsütésre számíthatunk, bár nyugaton időnként lehetnek felhősebb körzetek, de csapadék sehol sem várható. Nem lesz jelentős a légmozgás. Hajnalra többfelé pára, köd képződhet. Reggel -4 és +4, délután 13 és 17 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtök reggelre is többfelé képződhet pára, köd, ami nyugaton csak lassan oszlik fel a délelőtti órákban. Napközben ugyanakkor derült, napos időben lesz részünk, csapadék továbbra sem várható. A délkeleti szél Sopron környékén megélénkülhet. A csúcshőmérséklet 13 és 17 fok között alakul.

Pénteken folytatódik a napos, csapadékmentes idő, de reggelre ismét sokfelé párássá, ködössé válhat a levegő. A Dunántúlon és délen helyenként élénk lehet a délkeleti szél. Délutánra 14 és 18 fok közé melegedhet a levegő.

hétvégén is sok napsütésben lesz részünk, eső, zápor továbbra sem várható. Hajnalra, reggelre sokfelé pára, köd képződhet. Napközben többfelé élénk, helyenként erős lehet a délkeleti szél. Délutánonként 13 és 17 fok között alakulhatnak a maximumok.

Forrás: IDŐKÉP

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat