Hirdetés

Időjárás

Hirdetés
GYŐR Időjárás

NYIRKOS, ESŐS IDŐ VÁRHATÓ

Szerdán egy mediterrán ciklon éri el hazánkat, többfelé várható eső, keleten, északkeleten viszont késő délutánig száraz marad az idő. A keleti-északkeleti szelet több helyen élénk lökések kísérhetik. Hajnalban 4-10, délután 10-18 fok várható.
Kettősfronti hatás.

Napot, szelet, ködöt hoz a hét hátralévő része

Csütörtök reggel az ország északi felén még több helyen eshet, de délután már csak keleten fordulhat elő kisebb eső, zápor. Máshol felszakadozik a felhőzet, és hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüt. A déli-délkeleti szél több helyen megélénkülhet. Hajnali pára-, ködfoltok főleg a Dunántúlon képződhetnek, 6-11 fokig hűlhet a levegő. Délután 10-17 fokra számíthatunk.

péntek reggelre többfelé kialakuló pára, köd és alacsony szintű rétegfelhőzet délután is nagy területen megmaradhat. Északkeleten gyenge eső, szitálás is előfordulhat. A délkeleti szél északnyugaton és a Duna-Tisza közén élénkülhet meg. Délután 10-15 fok valószínű, a tartósan borult tájakon 10 fok alatt marad a hőmérséklet.

Hétvégén száraz idő ígérkezik hosszabb napos időszakokkal. A délkeleti szél több helyen megélénkülhet. A maximumok 10-14 fok között alakulnak.


Időkép

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat