Hirdetés
Videó

Ami eddig történt a győri hegymászókkal

Fotó: Hópárduc Expedíció-Sorozat Facebook
HAK
2021.07.28. 20:47

A két győri hegymászó, Kovács Albert és Vitéz Péter napról-napra halad, hogy valóra váltsák azt az álmukat, amely a Pobeda-csúcs meghódítását jelenti.

Hirdetés

Albert és Péter rengeteget edzett és készült, fizikálisan és mentálisan is azért, hogy eljussanak oda, ahol most vannak. S most még csak a Pobeda-csúcshódítás előkészületeinél járnak, de már tisztán látszik: igencsak embertpróbáló feladatra vállalkoztak. Na de mindketten kipróbált, sokat megéllt sportolókat, akiket nem riaszt vissza a zord időjárás, vagy éppen az nappali nagy meleg sem. Sőt, arra is folyamatosan figyelniük kell, hogy a magassági változásokra is megfelelően hozzászokjon a szervezetük, hiszen 4000 méter felett található az alaptábor, a csúcs pedig 7000 méter felett található.

A srácok sokáig élnek most tábori körülmények között, messze a civilizációtól, Kirgizisztán hegyei között. Távol a családtól, a barátoktól, az ismerősöktől. Mi csak annyit tehetünk, hogy minden nap szurkolunk nekik, küldjük az energiát, és hiszünk bennük! Mert ők már most mindent megtettek, hogy sikeres legyen a csúcshódítás. A többiről az időjárás és a hegy dönt…

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat