„Te mennyire játszol az életben?”

Mihályi Orsi Fotó: Győri Nemzeti Színház
2023.09.19. 09:28

Nagy Balázs és Bródy Norbert színművészek beszéltek a Győri Édesben a párkeresés nehézségeiről, válás után, gyermekeket nevelve.

Balázs és Norbi is egyedül él jelenleg és egyetértenek abban, milyen nehéz ennyi idősen párt találni és vallják: ez egy általános probléma manapság. Nem nagyon van lehetőség az internetes párkereső alkalmazásokon kívül, ahol ennyi idősen ismerkedni lehetne. Balázs és Norbi is őszintén mesélnek a tapasztalataikról, a ghosting jelenségéről, az álprofilokról, a kamu insta profilokról. Ugye sokaknak ismerős, hogy amikor megérkezel a randevúra és nem találod a partnert, mert nem ismered meg, mert vagy nem ő volt a fotókon, vagy túl sok szűrőt sikerült beállítani fotózáskor. Ők is beleszaladtak már ilyenekbe… Sőt, színészként talán még több nehézséggel jár az ismerkedés, a párkeresés. Az általános kérdésekre már unalmas válaszolni, hogy „most akkor eljátszod, hogy tetszem, vagy valóban tetszem?!” Vagy „neked mind a 10 ujjadra jutna valaki, hogyhogy itt keresgélsz?” Ez azért nem teljesen így van!
Hiszen egész más az időbeosztása egy színésznek, mint az embereknek általában. Ők este, meg hétvégén dolgoznak, amikor randevúzni lehetne, ráadásul elég kiszámíthatatlan az is mikor dolgoznak, és mikor nem. A két színművész kendőzetlenül beszél tapasztalatairól és ezzel kapcsolatos élményeiről és érzéseiről.

Az adás itt visszahallgatható:

Kapcsolódó témák: #kapcsolat | #párkeresés | #szerelem | #színész | #társkereső |