Hirdetés
Zene

Zúzás a környezetért

Fotó: Facebook
HAK
2021.03.02. 10:51

A Goldstep zenekar egyre ismertebb és kedveltebb lesz a hallgatók között, legújabb daluk pedig fontos témára hívja fel a figyelmet.

Hirdetés

A kiváló győri punk-rock zenekar a Goldstep a nyári Barock Fesztiválon is megmutatta magát a közönségnek, s ahogy az várható volt, a srácok nem okoztak csalódást a győrieknek.

A dallamos, de mégis zúzós nótáikkal igazi színfoltok a győri zenei életben, s legútóbb egy olyan poppos elemekkel is tarkított punkrock dalt raktak össze, ami nem csak kellően kemény, hanem nagyon fontos témát is feszeget.

Hirdetés

A 24 Óra című dalban ugyanis a környezetünk védelme, a körülöttünk lévő világ megélése, megbecsülése és a felelősségünk szerepel. A srácok is szembesítenek vele, hogy a helyet ahol élünk csupán kölcsönbe kaptuk. Azzal a lehetőséggel együtt, hogy gazdálkodjunk rajta, vele, kihozzuk belőle a legjobbat, s saját fejlődésünkre fordítsuk amit átnyújt. Ezzel visszaélni hatalmas hiba, felelőtlenség, s talán még van rá idő, hogy megálljuk.

Persze a srácokra egyáltalán nem jellemző a befordulás, ezt a nótát sem annak szánták, csupán a zene nyelvén mondják el, hogy tudják, mi a tét. Így dallamba és szövegbe foglalva talán tényleg több emberhez eljut az üzenet: örüljünk az életnek és vigyázzunk magunkra, egymásra, na meg a Földre.

Kapcsolódó témák: #zene |
likeold
a fb oldalunkat