Nyári programok a Pannon-Víz Zrt.-vel!

„Víz, víz, tiszta víz…”

Fotó: Ács Tamás
Győr+
2022.05.22. 17:03

A meleg időben nincs is jobb annál, mint vizet inni, vízben lenni, vízzel játszani és bármi olyat tenni, aminek köze van természeti kincsünkhöz, a vízhez. Nyárindító programként az elmúlt hétvégén a víz és a kaland szerelmesei találkozhattak a Pannon-Vízzel az Aranyparton, a remek hangulatú „Nyílt nap a folyón!” című rendezvényen, ahol minden a víz körül forgott.

A rendezvényen nagy népszerűségnek örvendett a gyermekek körében a vizes asztali játék és a vizes céllövészet. A játékok mellett víztoronymakettek, terepasztalok, fejtörő kvízjátékok, nyereményjáték és egyéb vizes illusztrációk is színesítették a programokat. A Pannon-Víz vállalkozó szellemű munkatársa is vízre szálltak és részt vettek a rendkívül látványos vízi felvonuláson is.

Akik viszont nem tudtak részt venni a programon, azoknak jó hír, hogy a nyár folyamán még számos rendezvényen találkozhatnak a Pannon-Vízzel. Május végén a gyermekeké lesz a főszerep, így 28-án Kapuváron, 29-én Nyúlon és június 4-én Pannonhalmán találkozhatnak a cég munkatársaival a gyereknapon.

A rendezvények a KEHOP-2.1.7-19-2019-00022 azonosítószámú, „A klímaváltozás hatása a vízbázis védelmére a Pannon-Víz Zrt., az Aqua Szolgáltató Kft. és a Soproni Vízmű Zrt. területén: szemléletformálás a lakosság körében” elnevezésű pályázat keretében valósul meg, Magyarország Kormánya megbízásából az Európai Unió 117.399.727 Ft összegű támogatásával.

Kapcsolódó témák: #pannon-víz |