Hirdetés

Vizit után polgármesteri kontroll

Győr+
2022.04.27. 18:20

Dr. Dézsi Csaba András polgármester ismét körbejárja Győrt a képviselőkkel. A városvezető célja, hogy a település problémás részeit kiszűrjék, s a különböző gondokra megoldást találjanak.

Hirdetés

Ennek érdekében született meg a polgármesteri vizit a terepen című sorozat, amely eddig is sikeres volt. A vizit után jön a kontroll, azt mérik fel, mit kell még kijavítani, megcsinálni vagy esetleg felújítani az egyes győri körzetekben. A városvezető az első körban Radnóti Ákos alpolgármesterrel sétálgatott Adyvárosban, erről a Facebook-oldalán számolt be részletesen.

,,Szembesültünk azokkal a problémákkal, hogy miket kell megoldani. A vizitek alatt, amelyeket a Facebookra kiposztoltam, nagyon sokan beírtak, hogy van még ez és ez is. Ezeket összegyűjtötték a munkatársaim, egy csomagba rakták, és a szakma beárazta őket, és több mindent meg is oldott már a különböző körzetekben. Idén is elkülönítettünk erre egy külön keretet” – mondta korábban a polgármester a Győr+ Médiának, amely a jövőben is folyamatosan beszámol majd a vizitekről.

Kapcsolódó témák: #kontroll | #polgármester | #vizit |
Hirdetés