Veterán autócsodákban gyönyörködhettünk

Kárpát Zsolt Vig Norbert
2022.10.22. 16:02

Veterán autó kiállítást és börzét rendeztek szombaton az Audi Aréna parkolójában. A több mint száz különleges és gyönyörűen felújított járműre több ezren voltak kíváncsiak. A rendezvényen mindenki megtalálhatta kedvencét, a Mercedesek, Volkswagenek, Trabantok, Moszkvicsok és amerikai autók között.

Már hagyománnyá vált, hogy a Győri Veterán Autó és Motorklub évente két alkalommal, tavasszal és ősszel összehozza az old timer autótulajdonosokat, hogy a nagyközönségnek megmutathassák különleges járműveiket. Az esemény nem csak kiállítás, ugyanis a veterán autótulajdonosok itt megfelelő alkatrészeket is találhatnak járműveikhez.

„Délelőtt 11 órakor már több, mint 500 emlékmatricát kiosztottunk” – mesélte Bárány Barna főszervező és egyben a veterán autóklub elnöke. „Mindenki ingyen jöhet, nem kell regisztrálni sem. Sőt 30-40 kilogramm kenyérből készített hagymás zsírosdeszkával megvendégeljük a látogatókat. Az ország különböző pontjairól Nyíregyházáról, Pécsről, Debrecenből, Kecskemétről is érkeztek veterán autósok. Külön parkolót biztosítottunk a young timereknek ők a jövendőbeli veteránosok. A vevők és a vásárlók is pozitívan nyilatkoztak, szerintük kiváló a mai felhozatal. Jó látni, hogy fiatal srácok hónuk alatt egy-egy motorblokkal szaladgálnak. Itt mindenki megtalálja a saját kis kacatját” – tette hozzá Bárány Barna.

Galéria: Vig Norbert

Kapcsolódó témák: #veteránautó |