Verselj Győr! kedden

Győr+
2023.03.20. 09:23

Hogyan jönnek össze a versek és a masnik? A győriek ezt már jól tudják, idén pedig folytatódik a különleges kezdeményezés! Mutatjuk mire számíthatnak az irodalomkedvelők.

“A hétköznapok borongós rohanásában sokszor elfelejtjük észrevenni a hétköznapok apró csodáit. Egy mosolyt, a körülöttünk lévő csodás természetet vagy éppen a művészetet, ami ott rejlik mindenhol. Pedig ezekben az időkben talán sokkal inkább szükségünk lenne rá, mint eddig valaha!
Ezért idén már 6. alkalommal hívjuk életre ezt a civil kezdeményezést, ahol idén kicsit másként verselünk mint eddig. Ez az év a nosztalgia jegyében fog zajlani, és a sok-sok piros masnin az előző években beküldött kedvenc versek fognak lógni. Minden masnin egytől egyig csodás remekművek, tele költészettel, művészettel és a beküldő minden szeretetével.

Keresd őket idén is március 21-én reggel, vedd magadhoz a masnit és töltődj! Verseljünk együtt.

Mi is a Verselj Győr?

Március 21-én reggel légy szemfüles! Kedden kora reggel jól indulhat a napod, hiszen városszerte piros masnikra akasztott verseket, idézeteket találhatsz. Keresd az oszlopokon, fák ágain, kerítésekre akasztva! Járj nyitott szemmel és ha találsz egyet, vidd haza, és töltsd fel a lelkedet a költészettel! Neked szól!
Verseljünk idén is együtt! Verselj Győr!” – írják a szervezők az eseményt beharangozó FB oldalukon.

Kapcsolódó témák: #irodalom | #Kultúra | #vers | #Verselj Győr! |