Védelem eső és szél ellen tankoláskor

Szöveg és fotó: GYHG
2023.02.18. 17:17

Dolgozói kérésre szakszerűen befedték a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Győr-Sashegyi Hulladékkezelő Központjában a telepi üzemanyagkutat, így a gépkocsivezetők és rakodógép-kezelők immár nincsenek kitéve a napi tankolás során az időjárás viszontagságainak. A beruházás több ütemben valósult meg, elsőként a vázszerkezetet építették meg, utána rögzítették a tetőelemet, majd felszerelték az oldalfalakat is.

Németh Gábor (képünkön) gépkocsivezető, ötletgazda a kollégák nevében is megköszöni a fejlesztést, sokat jelent, hogy a napi műszak után nem kell ázni a tankoláskor, hanem be lehet húzódni az egyébként teljesen átlátszó, ezáltal a természetes fényben világos építménybe. Szijártó Károly gépkocsivezető ugyancsak üdvözli a beruházást, szerinte sokat javultak a munkakörülmények a benzinkút befedésével, mert Sashegyen mindig nagyon fúj a szél, most viszont a légmozgástól is megvéd az üvegfal.

Ábrahám László Tibor gépkocsivezetőnek az tetszik a legjobban, hogy az építmény energiatakarékos LED-megvilágítást kapott belülről, így a tankolás adminisztrációját is el lehet végezni a védett kútoszlopnál. A GYHG-nál folyamatosan odafigyelnek a dolgozói kérésekre és észrevételekre, a cég anyagi lehetőségeivel összhangban pedig igyekeznek azokat teljesíteni.

Érdekesség: A Hulladékkezelő Központ üzemanyagkútja 30 ezer literes, ez a mennyiség két hétre elegendő a GYHG-nak. Az óriástartályba tankerkamion szállítja a gázolajat, az elhasznált üzemanyag pótlása heti rendszerességgel történik.

Kapcsolódó témák: #GYHG | #tankolás | #védelem |