Győr-Szol

Változnak a parkolóházak díjai

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2022.09.28. 09:36

A Győr-Szol Zrt. a város parkolóházainak üzemeltetőjeként az elmúlt években igyekezett megtartani szolgáltatásainak megszokott minőségét és fenntartani azok igénybevételének változatlan díjait.

Hirdetés

A sok esetben közel tíz éve megszabott tarifák még a COVID-19 járvány okozta megpróbáltatások és a veszélyhelyzet idején több hónapra bevezetett parkolási díjmentesség okozta bevétel kiesés ellenére is változatlanok maradtak.

A mélygarázs a parkolóházak, parkolóudvarok üzemeltetési költségeinek drasztikus emelkedése azonban lépéskényszerbe hozta a szolgáltatót annak érdekében, hogy ügyfeleit, a városban közlekedőket továbbra is kiszolgálhassa. Az elmúlt hónapok során egyértelművé vált, hogy a folyamatosan emelkedő üzemeltetési költségek és robbanásszerűen növekedő energiaárak mellett, takarékossági intézkedések bevezetése árán sincs lehetőségünk fenntartani változatlan díjszabás mellett parkolási létesítményeink működtetését.

A fent leírtak miatt a díjak emelése vált szükségessé.

A parkolási létesítményekben 2022. október elsejétől alkalmazott díjakról részletesen tájékozódhat a www.gyorszol.hu internetes oldalon.

Forrás: Győr-Szol Zrt.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #díjemelés | #parkolóház |