Hirdetés
A Bagossy Brothers Company

„Valahol itt” – ezúttal Győrben

Fotó: Rózsa Tamás
Győr+
2020.10.10. 16:30

A Bagossy Brothers Company duplakoncertet ad Győrben, a Bridge Hallgatói és Oktatói Klub udvarán.

Hirdetés

A bejáratnál kisebb sor alakult ki, azonban a biztonsági ellenőrök felszólították az embereket a megfelelő távolság betartására. Jegyellenőrzéskor maszkot is kellett venni, akinél nem volt.

Az időjárás szerencsére kedvezett a pénteki koncerthez, ahol felcsendültek régebbi és újabb dalaik is, melyeket a közönség velük együtt énekelt. Akik nem tudták fejből a dalok szövegeit, ők is együtt ugráltak a közönséggel, egy itallal a kezükben.

Hirdetés

A Visszajövök című nótájukkal kezdtek, amivel a közönséget is bemelegítették, és velük együtt énekeltek. Természetesen elhangzott az Olyan ő című slágerük is, amit mindenki ismer, mindenki kívülről tud. Ez most sem volt másképp, az egész Bridge együtt üvöltötte: „Nézd, ez az érzés más, ugye te is akarod, ez a rendbontás, most olyan édes, hogy egy élet kevés lenne rá”.

A többi daluk is osztatlan sikert aratott, ám 21:30-kor a koncert véget ért, a közönség már nem tudta visszatapsolni őket. Ami érthető is, hiszen ma is koncerteznek a Bridge-ben. A jó hangulat ismételten garantált!

Éljék át a pénteki koncert legjobb pillanatait Rózsa Tamás fotóival!

Kapcsolódó témák: #Bridge | #koncert | #szabadidő |
likeold
a fb oldalunkat