Hirdetés
Tájékoztató ünnepi szolgáltatásokról és nyitva tartásokról

Ünnepi információk

Fotó: Győr+ archív
Győr+
2019.10.21. 10:12

Október 23-án az ügyfélfogadás szünetel, a hivatalok zárva tartanak, a köztemetők meghosszabbított nyitvatartási rend szerint várják a látogatókat.

Hirdetés

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő:

A GYŐR-SZOL Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

Hirdetés

Ügyfélszolgálatok:

A Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái október 23-án egységesen zárva lesznek, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

Parkolás – Győr:

A Jókai, a Révai és az Árpád, Vásárcsarnok parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni. Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói október 23-án díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.

Piac:

A Bartók Béla út és a Szigethy Attila út sarkán kialakított ideiglenes vásárcsarnok október 23-án zárva lesz, és a Tarcsay utcai piacon sem lesz kereskedés.

Sportingatlanok:

A Magyar Vilmos Uszoda október 23-án zárva tart. A Barátság Sportpark október 23-án korlátozott nyitva tartással üzemel. A műfüves pályák, a kiszolgáló létesítmény zárva lesznek, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak.

Köztemetők – Győr:

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és a Koroncói úti köztemetők október 23-án egységesen 7 és 20 óra között lesznek nyitva.

A GYHG Nonprofit Kft. ünnepi szolgáltatásairól és nyitva tartásairól a www.gyhg.hu weboldalon található információ.

Forrás: Győr-Szol Zrt.

Kapcsolódó témák: #GYHG |
likeold
a fb oldalunkat