Hirdetés

Ünnepel az Öt Templom Fesztivál

Fotó: ottemplom.hu
Győr+
2022.09.11. 12:15

Az Öt Templom Fesztivál nagykorú lett, hiszen tizennyolc évvel ezelőtt indult útjára ez a páratlan és hiánypótló kulturális rendezvény.

Hirdetés

18 éve, 2006. szeptember 11-én indult el az első fesztivál és nyíltak meg a templom ajtók Győr-Újvárosban, hogy kulturális párbeszédre hívjuk egymást és minden érdeklődőt”olvasható a fesztivál hivatalos közösségi oldalán, majd a poszt így folytatódik: Sokat változott a világ körülöttünk, de mi igyekeztünk ugyanolyanok maradni és tartani magunkat az eredeti terveinkhez.

Öt gyülekezet és a Karzat Színház csapata 18 éve együtt szervezi ezt a fesztivált, békében, szeretetben és egyetértésben. Köszönjük a közönségnek az évről évre növekvő érdeklődést és a szeretettel teli figyelmet. Köszönjük a támogatóinknak az Nemzeti Kulturális Alapnak, Győr Városának, az Emberi Erőforrások Minisztériumának és végül, de mindenek előtt a minket szeretettel fogadó öt gyülekezetnek.

Köszönjük a fellépőinknek a közös gondolkodást, az egyedi és megismételhetetlen pillanatokat és a művészet erejének ezerféle megnyilvánulását és összekapaszkodását az isteni jelenlét erejével.

Az Öt Templom Fesztivál terveink szerint a jövőben is marad olyan, amilyennek 18 éve álmodtuk. Lehetőség a párbeszédre, példa az útkeresőknek, bátorítás a bátortalanoknak, és sok szeretet.” – zárták a szülinapi posztot.

Nos, mit tehetnénk még ehhez hozzá? Talán csak annyit: Isten éltesse még sokáig az Öt Templom Fesztivált!  

Hirdetés