Újra Győrbe jönnek a legjobb katonazenekarok


2024-06-14
ingyenes program
Már a II. Győri Regionális Katonazenekari Fesztivált rendezik meg június 14-én, pénteken Győrben, ahová minden érdeklődőt sok szeretettel várnak!
Hirdetés

A program szerint 17 órakor a katonazenekarok felvonulásával kezdődik a fesztivál.

Majd 17:30-tól a Dunakapu téren szak-alaki bemutatókkal és közös koncerttel is várja az érdeklődőket a Magyar Honvédség Kaposvár, Székesfehérvár, Tata Helyőrségi Zenekarai és a Magyar Honvédség Veszprém Légierőzenekara.

21 órától a Magyar Honvédség Központi Zenekarának „Curtain up” című koncertje lesz hallható. Az est folyamán válogatást hallhatunk a könnyűzene, tánczene és filmzene világából. Szólisták: Jónás Andrea énekes és Bánfi Csaba.

A rendezvény a Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár, a helyi alakulat és Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata közös szervezésében valósul meg.

Kapcsolódó témák: #katonazenekar |
további programok

Minőségi eredmények a Krúdyban

Nagyon sikeres tanévet tudhatunk magunk mögött, így jellemezte a 2023/2024-es tanévet a Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum igazgatója. Baloghné Pálfi Edina elmondta, ágazati vizsgák, érettségik, szakmai vizsgák és versenyek zajlottak az elmúlt hetekben-hónapokban, melyeket nem csak kipiáltak a tanulók, hanem minőségi eredményeket produkáltak.

részletek

„Nemet a drogra, igent a jóra”

Tavaly nyáron, a 35. Kábítószer Ellenes Világnap alkalmából más szervezetekkel és intézményekkel közösen tartott drogprevenciós napot a rendőrség a Barátság Parkban. Ezen akkor győri és Győr környéki általános iskolák 7., 8. osztályos diákjai vettek részt.

részletek