Hirdetés
Vissza a jövőbe

Újra a stúdióból dübörög a banda

Fotó: Orosz Sándor
Győr+
2020.05.23. 18:05

Mint sok minden más esetében, úgy a rádiózásban is jó az állandóság. Amikor valaki bekapcsolja a kedvenc adóját, akkor tudja, mire számíthat. Milyen zenéket, hangokat, témákat fog hallani, és ez a kiszámíthatóság mindenképpen hozzájárul ahhoz, hogy hosszú távon elkötelezzük magunk mellett a hallgatókat. Ám vannak pillanatok, amikor pont értük kell változni, és most a Győr+ Rádióval is ez történik.

Hirdetés

A koronavírus-járvány kihirdetésekor nagyon sok céghez hasonlóan a Győr+ Média is home office-ra váltott át. A technikai eszközöknek és felkészült kollégáinknak hála, ez különösebb zavart nem okozott a rendszerünkben, így gond nélkül folyt otthonról is a munka. Ám a természetes munkakörnyezetet egyik nappali vagy kisszoba sem tudta pótolni, így a Győr+ Rádió május 25-től ismét a stúdióból sugározza adását.

A reggeli műsor Nagy Rolanddal és Orosz Sanyival 6.30-tól várja jó hangulatú beszélgetéseivel, témáival a hallgatókat. Ezt követően azonban némileg változik majd a felállás. 10 és 16 óra között Ferenczy Balázs és Kaszás Kornél hangja teszi majd elviselhetőbbé a munkanapokat, közlekedési információkkal, érdekességekkel, jó dalokkal várják a hallgatókat felváltva. Őket Bajzát Zsuzsi és a vadonatúj kívánságműsorunk követ, amelyben a főszerep természetesen a hallgatóké lesz. 18 óráig a 96/777-777-es telefonszámon, vagy a 06-20/411-7171-es SMS-, illetve Viber-elérhetőségen érik el őt az üzenni vágyók. Este 18 és 19 óra között a Győr+ Este Lightban szintén Zsuzsi hozza az érdekes témákat, 19 és 20 óra között pedig Farkas Mónikáé az éter izgalmas beszélgetésekkel.

Hirdetés

A rádió újításaival folyamatosan azért dolgozunk, hogy a hallgatók még inkább elégedettek legyenek a kínálatunkkal, és sose felejtsék el, hogy a friss hírekért, érdekes témákért, és nagyon jó zenékért Győr egyetlen helyi rádiójára, a 100,1 Győr Pluszra kell kapcsolni.

Leporoljuk a mikrofonokat! 🙂
Fotó: Orosz Sándor
Kapcsolódó témák: #Győr+ Rádió |
likeold
a fb oldalunkat