Új szakok az ELTE szombathelyi campusán: Csecsemő- és kisgyermeknevelő, Óvodapedagógus

Fotó és szöveg: ELTE SEK
2024.02.05. 12:50
Hirdetés

Két új pedagógusképzési szak, Csecsemő- és kisgyermeknevelő, valamint Óvodapedagógus alapképzés várja a továbbtanulni szándékozókat az ELTE Savaria Egyetemi Központban a 2024/2025-ös tanévtől. A szeptemberben induló képzésekre a február 15-ig tartó általános felvételi eljárásban lehet jelentkezni.

Ismét mérföldkőhöz érkezett a hatvanöt éves szombathelyi felsőoktatás: az Eötvös Loránd Tudományegyetem Savaria Egyetemi Központjában szeptembertől immár a pedagógusképzés teljes vertikuma a felvételizők rendelkezésére áll, a kisgyermek- és óvóképzéstől a tanítóképzésen át a tanári mesterképzésekig.

Mindkét új szak nappali és levelező tagozaton, államilag támogatott formában indul. A képzési idő hat félév.

A Csecsemő- és kisgyermeknevelő szakon nappali tagozaton Innováció a kisgyermeknevelés területén, az Óvodapedagógus képzésen nappali tagozaton Fenntarthatóságra nevelés, valamint Kisgyermekkori nevelés, levelező tagozaton Kisgyermekkori nevelés elnevezésű specializációk választhatók.

A szakokkal kapcsolatos részletes információk az ELTE Savaria Egyetemi Központ weboldalán elérhető szakleírásokban találhatók, a kommentmezőben lévő linkre kattintva.

Az ELTE szombathelyi Csecsemő- és kisgyermeknevelő, valamint Óvodapedagógus képzéseit a felvi.hu-n az Eötvös Loránd Tudományegyetem Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Központ szakjai között kell keresni, ahol az új szakok január 31. után jelennek meg, ezt követően lehet rájuk jelentkezni.

Nyílt nap III. – Szülői értekezlet az ELTE Savaria Egyetemi Központban

A felsőoktatásban tanulni családi vállalkozás. Ugyan a régióban élőknek az ELTE diplomáját Szombathelyen megszerezni anyagi szempontból nagy könnyebbség, mégis befektetést jelent, még ha megtérülő befektetést is.
Harmadik nyílt napunkon ezért, elsősorban a szülőkhöz szólva, olyan fogalmakat tisztázunk, amelyeket fontos ismerni, ha a gyermekük egyetemre készül.
Mik azok az állami ösztöndíjas képzések? Mi a költségtérítés? Kollégium, átsorolás, ösztöndíjak és egyéb kiadások? Van apróbetűs rész?
Szakértők segítenek az eligazodásban, hogy a család a legjobb pénzügyi döntést hozhassa meg.
Rendezvényünkkel célunk, hogy egyetlen tehetség se vesszen el anyagi okok miatt.
Várjuk az érdeklődőket február 7-én 18 órakor az ELTE Savaria Egyetemi Központ B–épületében található Tanácsteremben (földszint 008-as terem)

Legyél te is ELTE-s Szombathelyen!

Korábban a témában:

(x)

Kapcsolódó témák: #ELTE | #felvételi | #Szombathely | #továbbtanulás |