Pannon Víz Zrt.

Új helyszínen a Pannon-Víz Zrt. ügyfélszolgálata

Grafika: Pannon-Víz
Győr+
2022.02.06. 18:25

A társaság központi ügyfélszolgálata új helyszínen, az ETO Parkban nyitja meg új ügyfélszolgálati irodáját annak érdekében, hogy  felhasználóik kellemesebb, komfortosabb környezetben intézhessék ügyeiket.

Hirdetés

A személyes ügyintézésre – Győr, Bartók Béla út 10/c szám helyett – 2022. február 14-től Győr, Nagysándor József u. 31. szám alatt, az ETO Park Élményközpont I. emeletén nyílik lehetőség. Ügyfeleinket továbbra is a megszokott nyitvatartási időben várjuk.

A bevásárlóközpont területén a parkolás ingyenes. Az iroda – amely mozgólépcsővel és lifttel is könnyen megközelíthető – az első emeleten, az okmányiroda és a posta mellett található.

A Pannon Víz Zrt. egyúttal arról tájékoztatja felhasználóit, hogy a központi ügyfélszolgálati iroda költözése miatt a személyes ügyfélfogadás a Bartók Béla úton 2022. február 10–11-én (csütörtök-péntek) szünetel. Mindenkit arra kérnek, válassza a Pannon Víz online bejelentési szolgáltatásait (weboldal, applikáció), vagy hívja a telefonos a ügyfélszolgálatot. Megértésüket és türelmüket ezúton is köszönik!

Felhívják továbbá a figyelmet, hogy február 14-én reggel 8 órakor érdemes ellátogatni az új ügyfélszolgálatra, ahol a Valentin-napi nyitás alkalmából ajándékokkal kedveskednek felhasználóinknak.

Az új ügyfélszolgálati irodát átadja dr. Dézsi Csaba András, Győr város polgármestere, és Rácz Attila, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Hirdetés