Hirdetés

Új gazdára vár a vándorbölcső

Fotó: MekliZ Fotóstúdió
Győr+
2020.02.08. 12:06

Újra jelentkezhetnek a győri és Győr környéki családok a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom győri vándorbölcsőjéért. Azt, hogy ki hajthatja álomra a fejét a bölcsőben, a Házasság Hetén, pontosan február 11-én fogják kisorsolni. A szerencsés család ingyenesen használhatja a bölcsőt mintegy fél éven át. A jelentkezés feltétele, hogy a szülők győri vagy Győr környéki lakcímkártyával rendelkezzenek és kisbabájuk most februárban vagy márciusban szülessen.

Hirdetés

A győri vándorbölcső Jófejű Emil fafaragó népi iparművész keze munkája, gyönyörűen díszített, diófából készült, egyedi darab.

A bölcső ideális a csecsemőkor első időszakában, hiszen az anyaméhbeli állapotra emlékezteti a babát, a benne való enyhe ringás nyugtató hatású. Megfigyelések szerint fejleszti a baba egyensúlyrendszerét és a reflexeket.

Hirdetés

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vándorbölcsőinek célja, hogy a közösségteremtés eszközei legyenek. Azon túl, hogy újabb és újabb babákat ringathatnak, jelképei annak, hogy a gyermekvállalás közös ügy.

Kapcsolódó témák: #család |
likeold
a fb oldalunkat