Hirdetés
Kitüntetést kaptak a cég dolgozói

Továbbra is Rácz Attila a Pannon-Víz vezérigazgatója

Fotó: O. Jakócs Péter
Győr+
2022.04.11. 07:18

A Pannon-Víz Zrt. nemrégiben tartotta közgyűlését, melyen a társaság részvényesei új összetételű igazgatóságot és felügyelőbizottságot választottak, valamint elfogadták a társaság 2021. évi beszámolóját.

Hirdetés

A közgyűlés a tulajdonos 125 önkormányzat egyhangú döntésével a már 2020 szeptembertől a vezérigazgatói feladatokat ellátó Rácz Attilát – aki a Magyar Víziközmű Szövetség stratégiai ügyekért felelős alelnöke – ismételten, immár öt évre bízta meg a Pannon-Víz Zrt.-nél végzett eredményes és hatékony munkájának folytatásával.

A víz világnapja alkalmából a Magyar Víziközmű Szövetség 2022. március 25-én rendezte gálaestjét, amelynek Budapest egyik legpatinásabb épülete, a Pesti Vigadó adott otthont.

Hirdetés

Az ünnepségen a Pannon-Víz Zrt. két kiváló dolgozója, Tóth Kálmán, a csornai TMK csoport vezetője, és Horváth Lajos, a Pannon-Víz Zrt. Minőségvizsgáló Laboratóriumának mintavevője vehette át a víz világnapi emlékérmet a víziközmű-szolgáltatásban végzett példaértékű munkájukért.

Tóth Kálmán munkatársunkat már ismerhetik korábbi médiamegjelenéseinkből, többeknek felkeltette az érdeklődését elhivatottsága munkáltatója, a Pannon-Víz Zrt. iránt. Kálmán több mint negyvenöt éve kiváló dolgozója társaságunknak, aki elsőként a csornai vízműtelep gépészeként, majd diszpécserként, ezután a csornai vízhálózaton hosszú évekig szerelőként segítette szolgáltatásunkat. Jelenleg a csornai TMK csoport vezetőjeként látja el feladatait.

Horváth Lajos jelenleg laboratóriumunk munkatársa, aki pályakezdőként az Országos Vízügyi Beruházási Vállalatnál dolgozott mint geodéta és műszaki ellenőr. A Pannon-Víz Zrt.-hez fűződő kapcsolata 1994-ben kezdődött, amikor társaságunk Technológia Osztályán hálózatellenőrként kezdett dolgozni, ahol a szennyvízhálózat kamerázási feladatait látta el. Majd 13 év után a győrszemerei vízműtelep hálózatszerelő gépészeként az ivóvízellátás műszaki oldalát is megismerhette.

Az évtizedek alatt megszerzett tapasztalata alapján magabiztosan és otthonosan mozog mind a szennyvíz-, mind az ivóvízágazat területén, amelyhez még Lajos folyamatos továbbképzése is társul. Munkatársunk 2017-től a Pannon-Víz Zrt. akkreditált Minőségvizsgáló Laboratóriumának mintavevőjeként segíti szolgáltatásunk működését. Precíz munkája, szakmai tudása, magabiztos hozzáállása és újító ötletei mind hozzájárulnak társaságunk fejlődéséhez és szolgáltatásunk biztos ellátásához.

Gratulálunk kollégáinknak az eredményes munkájukért kapott elismeréshez és köszönjük a Pannon-Víz Zrt.-nél végzett áldozatos munkájukat!

Forrás: Pannon-Víz Zrt.

Kapcsolódó témák: #Pannon-Víz Zrt. | #víz világnapja |
likeold
a fb oldalunkat