Hirdetés
Győr750

Tovább folytatódott az érmeosztás

Fotó: Marcali Gábor
Kárpát Zsolt
2021.09.23. 16:33

Ezen a csütörtökön is több százan vették át a 750-es emlékérmét az Olimpiai Sportparkban. Minden 20 év alatti győri ingyen kaphat a Magyar Nemzeti Bank által kibocsájtott 40 ezer darab különleges fizetőeszközből, csupán regisztrálni kell. A jubileumi forinttal a győriek kifejezhetik lokálpatriotizmusukat és azt, hogy mennyire szeretik Győrt.

Hirdetés

Szinte menetrendszerűen kezdődött az érmeosztás az OSP-ben. Akik regisztráltak az első turnusra, időben megérkeztek. Nem kellett sokat várniuk, gyorsan sorra kerültek. Ezen a héten annyiban módosult az átadás időpontja, hogy 13 óra helyett 14 órakor kezdődött az esemény.

Fotó: Marcali Gábor

„Ezért nem véglegesítettük az időpontokat, hogy ha kell módosítani tudjunk azokat, ezért a délutáni átadást úgy láttuk érdemes később kezdeni. Mindenki megkapja a győri forintot, aki regisztrál, ha szükséges plusz napokat jelölünk ki” – mondta el a polgármester.

Hirdetés

Dr. Dézsi Csaba András oldalán ezúttal Radnóti Ákos alpolgármester is besszállt az érmeosztásba és ezúttal is profi fotósok készítettek fényképeket az átvételről.

Fotó: Marcali Gábor

„Ma vagyok itt harmadszor, és a regisztráció alapján eddig ezen a délutánon jönnek el a legtöbben, 1300-an jelentkeztek be. Nagyon sokan család érkezik, egészen pici gyerekekkel. Nekik külön köszönöm, hogy türelmesen kivárják a sorukat. Mindent megteszünk azért, hogy gördülékeny legyen az átadás és a részvevők egy jó élménnyel távozzanak” – emelte ki Radnóti Ákos alpolgármester.

Tehát még mindig nem késő regisztrálni a 20 év alatti győrieknek, időpont lesz bőven. A regisztrációs weboldalon azok, akik már megkapták a különleges fizetőeszközt, a róluk készült fényképeket is megnézhetik.

Fotógaléria: Marcali Gábor

A mai érmeosztáson is forgatott a Győr+ Televízió:

Kapcsolódó témák: #érmeosztás | #Győr750 | #Győri önkormányzat |
likeold
a fb oldalunkat