Rugalmasság. Ügyfélközpontúság. Profizmus: EWT Fleet KFt.

Több, mint flottakezelő

Győr+
2020.11.20. 11:08

A cég fő profilja a gépjárművek tartós bérbeadása, de emellett számos egyéb szolgáltatást nyújtanak ügyfeleik részére. Foglalkoznak többek között gépjármű-értékesítéssel, hitel- és biztosításközvetítéssel.

Hirdetés

„Rugalmasság. Ügyfélközpontúság. Profizmus” – áll az EWT Fleet Kft. egyik szóróanyagán.

A győri telephellyel rendelkező céget bő egy évvel ezelőtt alapította négy vállalkozó, akik egy személyes kapcsolaton alapuló, ügyfélközpontú flottakezelő vállalkozást szerettek volna megvalósítani. Mind a négy tulajdonos rendelkezik az ennek kialakításához szükséges tapasztalattal, és mindannyian egyetértettek abban, hogy sok jó flottakezelő üzemel az egész országban, de a legtöbben nincs meg az a nagyon személyes, szinte baráti kapcsolattartás az ügyfelekkel.

Varsányiné Virág Viktória

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a partnereinkkel olyan bizalmi, üzleti kapcsolaton talán minimálisan túlmutató viszonyt alakítsunk ki, melyben az ügyfelek bátran fordulhatnak hozzánk a problémáikkal, üzleti kérdéseikkel, vagy olyan dolgokkal, amiben mi tudunk nekik segíteni” – mondta Varsányiné Virág Viktória, az EWT Fleet Kft. ügyvezetője. A cég fő profilja a gépjárművek tartós bérbeadása, de emellett számos egyéb szolgáltatást nyújtanak ügyfeleik részére. Foglalkoznak többek között gépjármű-értékesítéssel, hitel- és biztosításközvetítéssel.

Két győri, egy tatabányai és egy budapesti tulajdonosa van a vállalatnak, akik együtt több évtizedes vezetői, valamint járműipari tapasztalattal rendelkeznek.

Profizmus és ügyfélközpontúság

„Az országosan ismert, nagy flottakezelőkkel árversenyben rendkívül nehéz talpon maradni, de nem is ez a fő célunk. Meglátásunk szerint ha az ügyfél megkapja a már korábban említett megbízható, személyes kapcsolatot, a kiemelkedő – prémium – kiszolgálást, az a döntésében legalább akkora súllyal játszik szerepet, mint az ár. A nagy flottakezelők egyik fő gyengesége az ügyfélszolgálatuk, illetve ügyintézési eljárásaik; hosszas várakozás, hiányos információkkal rendelkező, nem kompetens operátorok, lassú reakcióidő, sablonos megoldások és a rugalmasság hiánya. Ezeken a területen tudunk mi versenyképessé válni” – vallja az ügyvezető.

Vegye igénybe az EWT Fleet Kft. szolgáltatásait: a www.ewt-fleet.hu weboldalon, illetve a 70/882-8166-os telefonszámon, e-mailben pedig az info@ewt-fleet.hu címen kaphat részletes tájékoztatást.

(x)

likeold
a fb oldalunkat