Hirdetés

Több kitüntetést is átadtak a közgyűlésen

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2022.09.20. 14:08

A szeptember 20-ai közgyűlésen több díjat is átadott a város vezetése a különböző városrészben lakók számára.

Hirdetés

„Révfalu szolgálatáért” díjat adományozott a Bálványosi Zöld Sziget Egyesület részére dr. Dézsi Csaba András a közcélú szabadidőpark létrehozásáért, valamint a fenntartása érdekében végzett, közösséget szolgáló tevékenysége elismeréseként. Az elismerést dr. Honner Márta, az Egyesület alapító tagja és Mizser Zoltán, az Egyesület elnöke veszi át.

Dr. Honner Márta és Mizser Zoltán

Dr. Dézsi Csaba András „Révfalu szolgálatáért” díjat adományozott Tallós Balázs kollégánk részére példaértékű közösségi tevékenysége és aktív közéleti szerepvállalása elismeréseként. Balázs a Győr+ Média Zrt. kereskedelmi vezetőjeként dolgozik, gratulálunk az elismeréshez!

Tallós Balázs

„Szabadhegy szolgálatáért” díjat kapott Vöcsei Andrea, aki körzeti nővérként és asszisztensként végzett példaértékű szakmai munkája elismeréseként kapta az elismerést.

Vöcsei Andrea

„Sziget szolgálatáért” díjat kapott Varga Miklósné, Garai Imre, és Kürthy János. Varga Miklósné több évtizedes, magas színvonalú óvodapedagógiai tevékenysége, valamint vezetőként végzett elhivatott, a pedagógus utánpótlást támogató munkája elismeréseként érdemelte ki a díjat. Garai Imre a lokálpatriotizmus és a helyi közösség erősítése érdekében végzett tevékenysége elismeréseként kapta a kitüntetést. Kürthy János részére példamutató közösségi tevékenysége és civil szervezeti munkája elismeréseként adták át.

Varga Miklósné
Kürthy János
Garai Imre

„Újváros szolgálatáért” díjat adományoztak Jahoda Maja részére a Győr város hírnevét öregbítő, magas színvonalú építészeti, belsőépítészeti és képzőművészeti munkássága, a város szellemi életének fejlesztésében vállalt jelentős szerepe, valamint kiemelkedő oktatói és civil szervezeti munkája elismeréseként.

Jahoda Maja
Kapcsolódó témák: #kitüntetés | #önkormányzat | #városháza |
Hirdetés