Hirdetés
Győr+ Mancsok

Tigris is gazdára vár

Fotó: Ács Tamás
Németh Boglárka
2021.04.26. 16:04

Tigris, a bull-keverék kan kutya keres szerető családot- a múlt hónapban újraindult Győrplusz Mancsok rovatban újabb, gazdára váró árvát mutatunk be.

Hirdetés

Tigris 2016-ban született, társával hatósági kobzás útján 2019 augusztusában kerültek a menhelyre. A kezdetben bizalmatlan kutyus, pár alkalom után nagyon barátságossá, játékossá és szerethetővé válik.

Kedvence egy nagy műanyag labda, ezzel szinte egész nap eljátszik a kennelben. Tigris egy izmos, sportos testalkatú, erős kutya. Elsőre úgy tűnhet, imádja a nagy sétákat, ám gondozója Mészáros Brigitta szerint sem a túl meleg időjárást sem a megterhelő sétákat nem szereti.

Hirdetés

A menhely dolgozói olyan, akár gyermekes családot is el tudnának képzelni Tigris számára, ahol nagy kert van. Ennek ellenére örülnének, ha a kutyus alapvetően bent lakhatna, de amikor kedve van, ki mehetne szaladgálni.

Bár a testalkata nagyon sportos, Tigris mindenevő, gyakorlatilag bármilyen jutalomfalat bármikor jöhet számára. Akiknek Tigris felkeltette az érdeklődését, az a: www.menhelygyor.hu megújult weboldalon még több plusz információt talál a gazdira váró kutyusról.

A Győr+ Televízió Győr+ Mancsok műsorában is szerepelt Tigris:

Kapcsolódó témák: #állatmentés |
likeold
a fb oldalunkat