Hirdetés

Testvérvárosi hírek

Győr+
2022.08.18. 15:59

Itt olvashatják a legfrissebb híreinket Győr testvérvárosaiból.

Hirdetés

Brassó
Szeptember 5. és 11. között második alkalommal rendezik meg a Zöld Városok Fórumát, amelynek célja, hogy Brassót Románia zöld fővárosává és a környezetvédelmi viták európai központjává alakítsa. Ez a legfontosabb esemény, amelyet a környezetvédelmi politikának szenteltek Romániában.

Dunaszerdahely
Szeptember 21 és 24. között szervezi meg Dunaszerdahely önkormányzata a 40. Csallóközi Vásárt. Gazdag kulturális programkínálat várja az érdeklődőket.

Erfurt
Türingia fővárosa virtuális rekonstrukcióra invitál mindenkit. Szeptember 6. és 11. között az Erfurti Műemléki Napok keretein belül arra bátorítják az érdeklődőket, hogy nyomokat keressenek a település változatos műemléki táján.

Kuopio
Megjelent a finn város Kohtaamisia című folyóirata. A magazint minden kuopiói háztartásban kiosztják. Az augusztusi szám nagy hangsúlyt fektet az őszi eseményekre. Az újságban szerepel többek között a Kuopiói Városi Színház és a Kuopiói Zenei Központ programja, valamint a város múzeumainak soron következő kiállításai.

Poznan
A lengyel hadsereg napja alkalmából katonai piknikkel, felszerelés-bemutatóval, kiállítással és egyéb különleges látnivalókkal várták a Wielkopolska Függetlenségi Múzeumban a látogatókat.

Kapcsolódó témák: #testvárváros |
Hirdetés