Hirdetés

Teltházas turnézárás dalpremierrel

Fotó: Rózsa Tamás
Ferenczy Balázs
2019.10.06. 08:34

Ákos ismét Győrben, az Audi Arénában zárta turnéját.

Hirdetés

Ákos országjáró turnéja, amely idén is átnyúlt Magyarország határain, záró állomásához érkezett, amely ezúttal is Győrben, az Audi Arénában volt. A koncertre érkező közönség jól gondolhatta, hogy teltházas esemény lesz, hiszen nehéz volt parkolót találni az Aréna környékén. A zenekarban volt Madarász Gábor is, aki megannyi produkciót tett már híressé, nem mellesleg pedig Győr-Moson-Sopron megye szülöttje, így stílszerűen a Hazatalál című dallal indul a nagykoncert.

Madarász Gábor

Az elmúlt 30 év dalait egy emberként énekelte a közönség. Az ős Bonanza Banzai fanok sem csalódtak, hiszen igazi kuriózumnak számító slágereket is hallhattunk, kicsit megújított köntösben.

Az est különlegessége volt, amikor Ákos arra kérte a közönséget, hogy vegyék elő mobiltelefonjaikat és a lámpáikkal világítsák be a csarnokot. A meghitt hangulat mellé Ákos és Madarász Gábor akusztikus dallamai csatlakoztak, új értelmet nyert így az Induljon a Banzai!

Ákos zeneiségének nagyságát mutatja, hogy a saját dalok mellett, azok alapjaira külföldi slágerek sorait is ráénekelte, így hallhattunk egy csipetnyi Depeche Mode-ot, de David Bowie-t is felismerhettük a Minden most kezdődik el végén.

Együtt énekelt a közönség

Az idei koncert egy újdonságot is tartogatott, hiszen Ákos dalpremierrel készült a győri közönségnek! A Győr+ Rádió előzetes megkeresésére a zenész elmondta, hogy ez a koncert tébolyda lesz, nagyon odateszik magukat. Az ígéretet betartotta a csapat és bemutatta az új album sikerdalát, a Felemelt, ami mély, megható mondanivalóval, az édesapákról szól.

A ráadás után Ákos kiemelte, hogy ez egy “Győrület” volt. Hatalmas hangorkánt produkált a közönség, kegyetlen nagy buli és felejthetetlen turné volt. A turné során 150 ezer ember előtt léptek fel az idei évben.

Kapcsolódó témák: #koncert | #zene |
Hirdetés