Hirdetés
Megújulnak a Győr+ Média Zrt. felületei

Győr+ Média: Teljes gőzzel

Győr+
2020.05.29. 10:25

A vírus visszahúzódásával a Győr+ Média Zrt. gépezete is zakatolni kezdett, és ha úgy tetszik, minden fronton előrelendül.

Hirdetés

Többhetes előkészítő munka után a Győr+ Hetilap új megjelenéssel jelentkezik, amelytől azt várjuk, hogy egy elegáns, áttekinthető, mozgalmas és látványos újságot kapnak hétről hétre kézhez a győriek, és mindenki megtalálja benne a számára fontos és érdekes tartalmat.

„Hónapok óta kísérletezünk tartalmi újításokkal, arculatváltoztatással, szeretnénk még több exkluzív tartalmat szolgáltatni a győrieknek, amellett, hogy a városi aktualitásokról is beszámolunk – mondta Bobory Balázs, a Győr+Média Zrt. márciusban kinevezett vezérigazgatója. – Érdekes interjúkkal, riportokkal, véleménycikkekkel szeretnénk arra bírni a győrieket, hogy hosszú ideig és szívesen forgassák hetilapunkat. Mindehhez modern megjelenés, elegáns külső dukál, és hogy mennyire számít olvasóink véleménye, az abból is kitűnik, hogy a címlapra vonatkozó elképzeléseinket online felületeinken meg is szavaztattuk. A hetilapunk most a trianoni emlékév kapcsán négyoldalas melléklettel jelentkezik, de a megszokott és közkedvelt rovataink száma júniusban tovább bővül, szeretnénk a nyomtatott újságunkkal a gyerekekhez is eljutni, illetve környezetvédelmi témákkal is kiemelten, rendszeresen foglalkozunk majd.”

Hirdetés
Bobory Balázs elmondta, a változások nemcsak a hetilapot, hanem a médiacentrum egyéb felületeit is érintik, hiszen a cél az eddigieknél is színesebb, tartalmasabb információszolgáltatás és szórakoztatás.

„Nem unatkoztunk az elmúlt hónapokban – folytatta a vezérigazgató. – Talán kevesen vették észre, hogy március közepétől kollégáink az otthonukból dolgoztak, televíziónk híradójának felvételei több héten keresztül Ficsór Dávid szerkesztőnk nappalijában készültek, a rádió Győr+ Reggelijének két műsorvezetője, Orosz Sanyi és Nagy Roland úgy ébresztettek minket az éteren keresztül, hogy a veszélyhelyzet alatt személyesen szinte nem is találkoztak. Elsődleges célunk volt, hogy a sokkal nehezebb körülmények között a szolgáltatásunk minőségét megőrizzük, de közben igyekeztünk minden téren előrelépni.”

Most már talán sokan tudják, hogy a Győr+Televízió március közepétől a nap 24 órájában műsort sugároz, szerepet vállalt a Mobilisszel együttműködve a távoktatásban, könnyűzenei műsort indított és hamarosan hétről hétre a sportkedvelők is találkozhatnak számukra kedves magazinnal. A rádió zenei kínálata bővült, és immáron a hallgató is szerkesztheti a műsort, ezért indult hétfőtől a Győr+ Kiwi néven kívánságműsor.

A gyorplusz.hu weboldalon is ráncfelvarrásra készülünk, remélhetőleg sikerül néhány héten belül még átláthatóbbá, könnyebben böngészhetővé tenni portálunkat, amelyen a különböző felületeinken megjelenő tartalmak elérhetőek.

Kapcsolódó témák: #Győr+ Rádió | #Győr+TV |
likeold
a fb oldalunkat