Hirdetés
Ünnep

Tablet az ovisoknak karácsonyra

Fotó: O. Jakócs Péter
Németh Boglárka
2021.12.16. 15:38

Radnóti Ákos, alpolgármester évről-évre megajándékozza a körzetében lévő Szivárvány tagóvoda legkisebbjeit. Csütörtök délután adta át nekik az idei évi meglepetést.

Hirdetés

“Megszokott már, hogy minden karácsonykor eljövök és a gyermekeknek ajándékot hozok. Most covid időszak van így nyilván az udvaron adom át az ajándékot jelképesen, igazgató asszonynak. Mindig megkérdezem, hogy mire van szükségük, hiszen bár az ajándék úgy jó, ha nem tudjuk mi van benne, de itt az óvoda esetében a célzott ajándék szerencsés, úgyhogy öt darab tabletet fogok átadni, amit a csoportok tudnak használni megfelelően, nevelő, oktató célzattal.”-mondta el Radnóti Ákos, alpolgármester, aki hozzátette, hogy az Győr egyik legszebb és legmodernebb óvodájáról van szó, ahová 190 gyermek jár és aminek fejlesztésén a továbbiakban is dolgozni fog.

A korábbi években kaptak már legót és fényképezőgépet is, a cél minden ajándékkal és fejlesztéssel az, hogy gyermekek jól érezzék magukat, emellett pedig tanuljanak és fejlődjenek.

Hirdetés
Fotó: O. Jakócs Péter

A tableteket a óvoda vezetője, Etler Zsuzsanna vette át. “A karácsony a gyermekek számára a legszebb ünnep, türelmetlenül várják az angyalka érkezését, a karácsonyi ajándékoknak a kibontását. Ez az öt tablet nagyon sokat fog segíteni az óvónőknek és gyerekeknek is.” hangsúlyozta Etler Zsuzsanna, aki kiemelte, hogy a mai modern világban a gyerekek azonnali válaszokat és vizualitást várnak, ebben tud nekik segíteni a tablet.

Az öt ajándékcsomagot két csöppség bonthatta ki, akik nagyon örültek a meglepetésnek. A többiek az ablakból leskelődtek és integettek. 

Kapcsolódó témák: #ajándék | #karácsony | #óvoda | #ünnep |
likeold
a fb oldalunkat