Hirdetés

Szolgálati közlemény: Megújultunk!

Mireider Máté
2022.09.14. 06:00

A Győr+ Média online jelenléte több lábon nyugszik, hiszen Facebookon és Instagramon, valamint a Youtubeon is elérhetőek vagyunk, de ennek a jelenlétnek a gerince a gyorplusz.hu. Most ez a felület újult meg.

Hirdetés

Röviden és tömören: ahogy olvasóink sokszor észrevették – sőt, meg is fogalmazták észrevételeiket, hol kedvesen, hol erősebb hangnemben -, a gyorplusz.hu weboldala sokszor nem úgy működött, ahogy az kívánatos lett volna. Sem a terhelhetősége, sem a sebessége nem ért már fel ahhoz az érdeklődéshez, amit Önök, Ti, egy szóval: az Olvasóink tanúsítottak. Láttuk mi is, hogy nem elérhető, nem lehet, vagy nagyon lassan lehet csak megnyitni a cikkeket.

Az erre irányuló kommentekre pedig most érkezett meg a válaszunk hosszú hónapok fejlesztése után: új oldalunk erősebb alapokon nyugszik, kívül és belül is cseréltünk. A Győr+ Média online csapata is bővült az elmúlt időszakban, így megerősített jelenléttel vágunk neki ennek az új időszaknak. Több hírt szeretnénk közzétenni és feldolgozni, elsősorban továbbra is Győrre és a régióra koncentrálva – most pedig már nyugodt szívvel bátorítjuk Olvasóinkat: jöjjenek, kattintsanak, keressék a híreket nálunk!

„A mai korban egyre inkább az online felületet szeretnénk használni a győriek megszólításához, régóta tervezett és dédelgetett álmunk vált most ezzel valóra. Minden korosztály szeret és tud is az online világban létezni, nem titok, hogy nem csak a fiatalok, hanem a középkorúak, sőt a szépkorúak is szívesen értesülnek a győri hírekről a telefonjukat böngészve. Ebben léptünk most előre egy nagyot, nem csak új műszaki háttérrel felvértezve, hanem az olvasók számára ennél sokkal fontosabb külcsínt, megjelenést, gyorsabb eligazodást és ezáltal jobb olvashatóságot biztosítva” – foglalta össze a fejlesztés mögött álló célkitűzést Knézy Jenő, a Győr+ Média Zrt. vezérigazgatója az indulás kapcsán.

Kapcsolódó témák: #győr+ média |
Hirdetés