Hirdetés

Szokatlan időben, de a megszokott népszerűséggel dübörög az Esküvői Kiállítás

Fotó: Vig Norbert
Ficsór Dávid
2021.10.16. 19:45

2021-ben már 27. alkalommal szervezi meg a Győri Művészeti és Fesztiválközpont az Esküvői Kiállítást a házasulók számára, bemutatva az aktuális esküvői trendeket és az esküvői szolgáltatások széles körét. A kiállításnak az elmúlt évekhez hasonlóan a győri Zichy-palota ad otthont. Szombaton rengeteg érdeklődő látogatott el a rendezvényre, ami vasárnap délelőtt 10-től ismét megnyitja kapuit egészen 17 óráig.

Hirdetés

2021-ben közel 50 szolgáltató képviselteti magát személyesen, és többen szórólappal jelennek meg a kiállításon. A Zichy-palota házasságkötő termeinek minden négyzetméterét és a többi közösségi tér hasznosítható részét is kiajánlották a kiállítók részére a szervezők.

A helyszínen lehetőség nyílik személyesen megismerkedni szolgáltatókkal, inspirációt meríteni, időpontokat foglalni és kihagyhatatlan kedvezményekre szert tenni bizonyos esküvői szolgáltatások árából. „Akik konkrétan még nem tudják mikor lesz az esküvőjük, azok is rengeteg ötlettel gazdagodhatnak, a fotósoktól a tortáikig, a különleges virágdíszektől a dekorációs fényekig, menyasszonyi ruháktól a vőlegényi ruhákig, ezért mindenképpen érdemes ellátogatni vasárnap is a régió nagy múltú kiállítására” – mondta Tóthné Dr. Kardos Krisztina, a fesztiválközpont igazgatója.

Az Anyakönyvi Hivatal a kiállítás ideje alatt a párok számára ügyeletet tart, így lehetséges a helyszínen az esküvői időpontok lefoglalása is, valaminta szertartással kapcsolatos teljes körű ügyintézés elintézhető a helyszínen.

A kiállítást vasárnap 17:00 órakor ismét tombolasorolás zárja, ahol számos értékes nyeremény talál gazdára, a fődíj pedig egy 150.000 Forintos karikagyűrű vásárlási utalvány lesz az Újvilág Ékszer Óra jóvoltából.

Az esküvőhöz kapcsolhatóan szinte bármilyen területen találhatunk kiállítókat: fotó, videó, ötvös- ékszerész, dekoráció, cukrász, látványtechnika, DJ-k, smink, esküvői helyszínek, menyasszonyi/vőlegény ruhák, autóbérlés, ceremóniamester/szertartásvezető, selfi automata.

Fotó: Vig Norbert

TV-s szerkesztő: Ficsór Dávid

Kapcsolódó témák: #esküvő | #kiállítás |
Hirdetés