Hirdetés
Március 15-én is nyitva!

Színes programokkal vár az állatkert!

Fotó: Xantus János Állatkert
Győr+
2022.03.12. 19:59

Március 12-én, 13-án, 14-én, és természetesen 15-én is színes és izgalmas programokkal, újdonságokkal várja látogatóit a Győri Állatkert.

Hirdetés

A zooshow-aréna homokjában patanyomok jelzik a szorgalmasan gyakorló sztárok jelenlétét. Az eredményt személyesen is megtapasztalhatjuk: az egész négynapos szünetben a trénerek és állataik délelőttönként 11 órakor, délutánonként pedig 15 órakor várják az első nézőket a szezonkezdő főpróbákon.

Új és látványos etetések és tréningek vendégei is lehetünk a hosszú hétvégén. 13 órakor a Dél-Amerika- kifutónál érdemes tartózkodni, 14 órakor pedig a szezon egyik nagy újdonságát, az állandóvá váló ragadozó-látványetetést prezentálja a park a nagyérdeműnek. Természetesen nem maradhat el az izgalmas pingvinséta, amelyben gyakran már sikerrel vendégszerepel kedvencünk, Speci, a győri pingvinfióka is. Az ő favoritjai, Pembé, Rungwe, Boubou és Kito is bemutatják, miket tanultak a télen a gondozóiktól és egymástól. A pingvinek körútja és az elefántok gyakorlata a 12 órás és 12.30-as időpontok után délután is megismétlődik majd. A napok záró attrakciója pedig a látogatókat epekedve váró csuklyásmajmok látványetetése lesz.

Hirdetés

Tartsanak a győri állatkerttel márciusban is! Meghosszabbított nyitvatartással, 10-től immár 18 óráig lehetnek a vendégeink (belépés 17 óráig lehetséges). Szeretettel várunk mindenkit, aki családias hangulatú, színes élményekre vágyik. Találkozunk hétvégén!

(x)

Kapcsolódó témák: #állatkert | #Xantus János Állatkert |
likeold
a fb oldalunkat