Győr-Szol

Szigetben, Győrszentivánon, Újvárosban is félhetnek a szúnyogok

Fotó: O. Jakócs Péter
Győr+
2021.07.05. 19:06

A Győr-Szol Zrt. folytatja a kémiai szúnyoggyérítést földi beavatkozással.

Hirdetés

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, július 6-án, kedden földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös technológiával működő berendezések a tervek szerint az alkonyat utáni órákban dolgoznak.

Július 6-án, kedden a következő területeken várható a melegködös és ULV technológiával működő, földi kémiai gyérítést végző berendezések feltűnése:

– Rába töltés
– Holt-Marcal
– Pápai út
– Nádorvárosi temető
– Újváros
– Sziget
– Győrszentiván
– Győrszentiván-Kertváros

A melegködös gyérítést végző szerkezet működése zajhatással jár, ezért a szolgáltató kéri a lakosság elnéző türelmét. A földi kémiai gyérítés idején a szabadban tárolt gyermekjátékokat, élelmiszereket, evőeszközöket, a szabadban szárított ruhákat, a kezelés napján javasolt összegyűjteni vagy letakarni. A kezelés idejére és az azt követő egy órában javasolt az ablakokat, ajtókat zárva tartani és a külső levegőt bejuttató mesterséges szellőztető berendezéseket kikapcsolni. A kezelt területen termő zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztás vagy feldolgozás előtt ajánlott megmosni. A kezelést végző gépkocsi közvetlen közelében tartózkodni nem szabad – figyelmeztet a Győr-Szol Zrt.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #Győr-Szol Zrt. | #szúnyogirtás |