Egyedülálló tehetséggondozás

Szeptembertől indulnak a győri MCC képzései

Fotó: Ács Tamás
Zombai-Kovács Ákos
2021.08.26. 13:11

Szeptemberben Győrben is indulnak a Mathias Corvinus Collegium képzései, amelyek a térség legtehetségesebb fiataljainak nyújtanak egyedülálló lehetőséget képességeik továbbfejlesztésében.

Heteken belül beindul a Fiatal Tehetség Program, a Középiskolás Program és a Junior Program is, erről az MCC regionális képviselet-vezetője számolt be a Győr+ Médiának. Dr. Fekete Dávid kiemelte, az első- és másodéves egyetemistáknak szóló Junior Programra augusztus 29-ig, míg az általános iskolás ötödikeseknek kiírt FIT programra 30-ig lehet még jelentkezni.

A győri Mathias Corvinus Collegium képzéseinek célcsoportja az általános iskolásoktól egészen az egyetemistákig terjed, nekik kínálunk egyedülálló tehetséggondozó programot” – mondta a Győr+ Médiának dr. Fekete Dávid. „Napokon belül lejár a jelentkezési határidő a Junior Programunkra, ahová első- és másodéves egyetemistákat várunk, akiknek magas színvonalú tudást biztosítunk, amit tanulmányaik és karrierjük során kiválóan tudnak majd hasznosítani” – tette hozzá a regionális képviselet-vezető.

Vasárnapig adhatják még be jelentkezésüket az érdeklődők az mcc.hu/juniorkepzes-feveteli oldalon” – hangsúlyozta dr. Fekete Dávid.

A Fiatal Tehetség programra azok jelentkezhetnek, akik most kezdik az általános iskola ötödik osztályát” – fogalmazott dr. Zokob Anikó, a FIT program győri régióvezetője. „A cselekve tanulás elvét tartjuk szem előtt és a képzés során nagy hangsúlyt fektetünk a játékosságra, valamint az élménypedagógiára is” – mondta a régióvezető. „A FIT programra hétfőig lehet jelentkezni, a fit.mcc.hu/jelentkezes oldalon” – zárta szavait a szakember.

Kapcsolódó témák: #Mathias Corvinus Collegium |