Hirdetés

Szemtanúk segítségét kérik

Illusztráció: pixabay
police.hu
2019.10.02. 17:13

Két anyagi kárral járó baleset kapcsán keresi a szemtanúkat a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetés

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű feltehetőleg Ford típusú gépjárművel közlekedett 2019. október 1-én 21 óra 20 perc körül az M1-es autópályán Mosonmagyaróvár felől Budapest irányába. Az autópálya 124+100 kilométerszelvényében szabálytalanul váltott sávot, amelynek következtében nekiütközött egy szabályosan közlekedő járműszerelvény oldalának, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű feltehetőleg Ford típusú gépjárművel közlekedett 2019. szeptember 11-én 8 óra 30 perc és 12 óra 30 perc között Győrben, a Sóház közben. Haladása során – eddig tisztázatlan okból – nekiütközött egy a közben parkoló Mercedes típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Hirdetés

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés |
likeold
a fb oldalunkat