Hirdetés

Személyesen lehet jegyet igényelni Plácido Domingo koncertjére

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2021.07.23. 14:05

Hétfőtől lehet jegyet igényelni Plácido Domingo és vendégei ingyenesen látogatható jótékonysági koncertjére, amit augusztus 6-án tartanak a Dunakapu téren.

Hirdetés

A világszerte ünnepelt spanyol származású operaénekes-karmester koncertje a nyár egyik kiemelt eseménye lesz Győrben. Plácido Domingo és vendégei ingyenesen látogatható jótékonysági koncert keretében fejezik ki köszönetüket az egészségügyi dolgozók felé a koronavírus alatt nyújtott emberfeletti helytállásukért.

Napjaink legnépszerűbb operaművészének koncertrepertoárjában elhangzanak örökzöld slágerek, népszerű áriák, musical-és operett részletek, köztük a Virtuózok főcímzenéje a Győri Filharmonikus Zenekar tolmácsolásában, melyet a Maestro fia, Plácido Domingo Jr. komponált.

A hálakoncertre jegyet igényelni július 26-tól lehet kizárólag személyesen, a szabad helyek erejéig, a Baross Gábor úti Látogatóközpontban nyitvatartási időben (H-P 9-17, Szo 9-14 óra).

Egy fő maximum két jegyet igényelhet.

A rendezvényre való belépés a jegy, valamint a védettségi és személyi igazolvány felmutatásával történik. A védett személy felügyeletével léphet be a 18. évet be nem töltött személy, akinek a jegy mellett az életkorát kell személyi igazolvánnyal igazolnia.

Kapcsolódó témák: #hálakoncert | #Plácido Domingo | #tenor |
Hirdetés