Századik alkalommal rendezik meg a Győr Toastmasters-estet

Fotó: Facebook
Pécskai István
2021.12.09. 10:55

Jubileumi, századik estjét szervezi ma este (18-20) a Győr Toastmasters klub, amelyben a részt vevők azt tanulják, hogyan lehet fejleszteni a nyilvános beszéd- és vezetői készségeket. A rendezvény során azt próbálják elérni, hogy a jelentkezők minden kommunikációs kompetencája fejlődjön.

A klub azt ígéri, amennyiben valaki csatlakozik, megtanítják nyilvánosan beszélni úgy, hogy később a hallgatóságának elálljon a szava.

,,Több mint három évvel ezelőtt jött létre a Győr Toastmasters, amely egy nemzetközi mentorhálózat része. Egy egy nonprofit, önfejlesztő retorikai klub azok számára, akik szeretnének szebben beszélni és vezetővé válni. Sokan vannak, akik aggódnak felszólalni, őket motiváljuk arra, hogy fejlődjenek – magyarázta Szabó Krisztián, az esemény szervezője. – A miénk a második legnépesebb klub Magyarországon, jelenleg aktívan húsz fő látogatja az eseményeinket, de folyamatosan jönnek új emberek. Mindenkinek igyekszünk szóban és írásban is pozitív kritikát adni a teljesítményéről.”

Az első három alkalommal a részvétel ingyenes, ezt követően fél évente 20 ezer forintos díja van a kurzusnak, amelyet két hetente rendeznek meg. A helyszín a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épülete (9021 Győr, Szent István út 10/A). Az esteken rutinos médiaszereplők is részt vesznek.

,,A legkomolyabb szakmai dicséretet Pottyondy Nóra műsorvezetőtől kaptuk. Azt mondta, még neki is nehéz volt megállnia a helyét az esten, annyira minőségű a képzésünk” – tette hozzá Szabó Krisztián.

Kapcsolódó témák: #beszédkészség | #beszétechnika | #fejlesztés |