Pannon-Víz

Szakértelem az ivóvízszolgáltatásban

Fotó: Pannon-víz
Győr+
2022.07.20. 18:47

Az ivóvíz mindenki számára fontos, de vannak, akik nemcsak a fogyasztói oldalon élvezik annak előnyeit, hanem a szolgáltatási oldalon is fontos szerepet játszanak.

A Pannon-Víz Zrt. működését már 25 éve segíti Orosz Balázs, aki a Győri Üzemmérnökséghez tartozó Szőgyei Vízműtelep üzemelésvezetője. Munkájával évtizedek óta hozzájárul ahhoz, hogy mindig tiszta és egészséges ivóvizet fogyaszthassunk.

Munkatársunkat fiatalon megérintette a szakma, amivel először az akkori győri Mayer Lajos Vízügyi Szakközépiskolában ismerkedett, a Pannon-Víz Zrt. működésével iskolai nyári gyakorlata során találkozott elsőként – írja a pannon-viz.hu

Tanulmányait a középiskolában befejezve, 1997 augusztusától kezdett el dolgozni a Szőgyei Vízműtelepén vízműgépészként. Szorgalmas munkájának és szakmai tudásának köszönhetően 2010-ben Balázst a Szőgyei Vízműtelep telepvezetőjévé, majd 2014-ben a telep üzemelés vezetőjének nevezték ki és azóta is ebben a munkakörben látja el feladatait és szakértő munkájával segíti a társaságot.

Kapcsolódó témák: #ivóvíz | #pannon-víz | #vízszolgáltatás |