Hirdetés

Sorra zárnak be a győri kozmetikák, fodrászüzletek is

Fotó: Pixabay
Farkas Mónika
2020.03.16. 20:34

Nincs egyszerű helyzetben a vállalkozói szféra sem, az egészség megőrzése és védelme jelen helyzetben azonban mindent felülír. Városi szinten a szolgáltató szakma, beleértve a szépségiparban dolgozókat már felelősen döntöttek, többen bezárták szalonjuk kapuit egyelőre napokra, egy hétre, nyilván a folyamatosan változó helyzet szabályozza a zárva tartás meghosszabbítását.

Hirdetés

Napok óta egyeztettek már a szépségszakma képviselői online felületeiken, hogy a jelenlegi járványügyi vészhelyzetben mi a józan és bölcs döntés. Hétfőre már több városi és nagyobb fővárosi üzlet is kitette ajtajára a zárva táblát. A győri Aura Szépségszalon is így tett, az ott dolgozók és a vendégek egészségének megóvása és a fertőzés elkerülése érdekében. „Már az elmúlt napokban több vendégünk jelezte különböző felületeinken, hogy lemondja aktuális időpontját, másokat pedig mi értesítettünk tegnap döntésünkről – mondja a szalon tulajdonosa Vámosiné Zalka Ágnes mesterfodrász. – Örömteli, hogy ez mindenki számára egy egyértelmű helyzet, úgy tűnik, az emberek felelősségteljesen tudnak dönteni ebben a nehéz, kiélezett helyzetben” – hangsúlyozza a vállalkozó.

A szalon munkatársai is, mint mindannyian, folyamatosan figyelik az aktuális híradásokat, döntenek az otthonmaradás mellett, és követik a szigorú járványügyi előírásokat.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #Győr+ Rádió | #közélet |
likeold
a fb oldalunkat