Hirdetés
Aszervezők előzetesen lezárták a Széchenyi teret

Sikeres volt a Voices gálakoncert

Fotó: Győr+
Farkas Mónika
2020.09.09. 10:10

Ismét nagy siker fogadta az egyedülálló bemutatkozást, a The Voices gálakoncertet. A világ ünnepelt operasztárjait és a Győri Filharmonikus Zenekart ez alkalommal Csányi Valéria vezényelte.

Hirdetés

A  járványügyi előírásoknak megfelelően a szervezők előzetesen lezárták a szabadtéri rendezvény helyszínét, a Széchenyi teret, ahová csak előre regisztrált jeggyel lehetett belépni. Az idei szervezési munka felülmúlta a megelőző évekét, erről szólt a Divertimento műsorában a társproducer, Magony Andreas Zsolt.

Az idei szabadtéri koncerten a Párizsi Operaház szopránja, a Plácido Domingo által fémjelzett, Operalia Opera Világverseny tavalyi győztese, Adriana Gonzales Magyarországon Győrött lépett fel először. Idén újra találkozhattunk sokunk kedvencével, napjaink legkeresettebb tenoristájával, Stefan Poppal, aki az olasz zenés színpadok ünnepelt énekese. A közönség örömmel fogadta Miller Zoltán énekes bemutatkozását.

Hirdetés

“Mi szólistáink” – Vörös Ádám, a Győri Filharmonikus Zenekar trombita szólamvezetője büszkén állhatott a társulat élére, előadásában Hummel versenyműve nagy sikert aratott.

Kapcsolódó témák: #Győri Filharmonikus Zenekar | #koncert | #zene |
likeold
a fb oldalunkat