„Segítek embereknek elérni az álmaikat, ez a szuperképességem!”

Kóka Enikő Fotó: Győr+ Média
2023.01.16. 17:10

„Sok tartalomgyártó megélhetési influenszer és elveszik bennük az, ami fontos. Én inkább az értékek átadásában hiszek” – osztotta meg velünk gondolatát Takács Geri online tartalomgyártó.

Hirdetés

Geri kevesebb mint másfél éve kezdett bele a videók készítésébe. Egy baráti összejövetelen fogadásból töltött fel videókat a Tiktok nevű platformra, amelyek meghozták neki a kezdeti sikert. Ennek köszönhetően jobban belemerült a tartalomgyártás rejtelmeibe és ma már több mint százezren követik őt és több millióan kedvelik a videóit Tiktokon.

Sokan attól félnek, hogy milyen kommenteket kapnak, ha elkezdenek tartalmakat gyártani, mert valljuk be, a social media elég toxikus közeg, de ha igaz dolgokat mondasz, főleg ezen a platformon, és szimpatikus az embereknek, akkor igenis melléd állnak és megvédenek– mondta el Takács Geri.

A videók készítésébe bárki belevághat, hiszen bármiből lehet tartalmat gyártani és nulla Forintból lehet milliós nézettségeket elérni a lényeg, hogy fogyasztható legyen, másképp nem fog működni, de mindenek felett a legfontosabb az egész közösségi médiában, hogy ott tartsd a fogyasztót.

Takács Geri jelenleg 41 éves és nem csak ő, de a felesége is készít videókat. Egy dologban viszont egyet értenek teljes mértékben, hogy mindenképpen olyan dolgot készítsenek, amit, ha megnéznek a gyermekeik, akkor teljesen vállalható legyen számukra és a gyermekeik számára is.

A Győr+ Rádió beszélgetését Takács Gerivel itt hallgathatják vissza:

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #győr plusz rádió | #tartalomgyártás | #TikTok |