Hirdetés
Adj vért TE is!

Segít az ETO-Család!

Győr+
2020.05.25. 08:20

Május 26-ára véradást hirdetett az Országos Vérellátó Szolgálat Győri Regionális Vérellátó Központja a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete, melyhez örömmel csatlakozik a Győri Audi ETO KC csapata is. Várunk minden véradót!

Hirdetés

A Véradók 2020. május 26-án kedden 7:30-tól 15:30-ig érkezhetnek a Győr, Magyar utca 8. szám alatt található Vérellátó Központba. Az eseményen részt vesznek a Győri Audi ETO KC Győrben tartózkodó játékosai, edzői és kollégái is.

„Szeretnénk ebben a helyzetben is segíteni és példát mutatni! A véradás nagyon fontos, hiszen a levett vérünkkel három ember életét is megmenthetjük. Az ETO-család nem csak egy kifejezés, valóban összetartozunk, ezért örömmel állunk a Szurkolói Egyesület kezdeményezése mellé, egyben kérjük minden szurkolónkat és szimpatizánsukat valamint a segítőkész embereket, hogy jöjjenek és adjanak vért!” – fogalmazott Dr. Bartha Csaba, a klub elnöke.

Hirdetés

Véradásra jelentkezhet minden 18 és 65 év közötti, legalább 50 kg testsúlyú egészséges felnőtt. Rendszeres véradók számára fontos információ, hogy akkor adhatnak vért, ha legalább 56 nap eltelt már az utolsó váradás óta.

A véradáshoz szükséges egy fényképes személyazonosságot igazoló okmány (személyi igazolvány), TAJ-kártya és lakcímkártya.

Fontos, hogy azok, akik az elmúlt 1 hónapban külföldön jártak, vagy kimutatták náluk a koronavírust NEM adhatnak vért.

Kapcsolódó témák: #Magyar Vöröskereszt |
likeold
a fb oldalunkat